Onze woonmall een magisch Woon Wonderland en staat het 2 weken lang bol van gezellige activiteiten voor het hele gezin. Uiteraard staat het woonshoppen voorop en dat maken we zo aangenaam als mogelijk met veel activiteiten, een spetterende winactie, gratis interieuradvies, verruimde openingstijden en gratis parkeren!

Op 27, 28, 29 en 30 december zijn we open tot 20.00 uur! (op 29 december tot 21.00 uur). Op die dagen is het ook gratis parkeren van 17.00 tot 20.00 uur. Kijk voor alle openingstijden op de pagina Openingstijden. Hieronder staat het complete programma voor de komende 2 weken.

Beeld landingspage

KRAAK DE KLUIS

26 dec. t/m 6 jan.
Iedere bezoeker maakt kans op één van de honderden woonprijzen. Hoe? Door onze Kluis te Kraken! Je ontvangt bij binnenkomst een kaartje dat je kunt scannen in de kluis. Gaat ie open? Dan is die fijne woonprijs voor jou. Blijft ie dicht? Dan ding je alsnog mee naar de aantrekkelijke hoofdprijs die op 7 januari wordt getrokken. Vul hiervoor het scankaartje aan de achterzijde in en lever deze in.

GRATIS KAART VAN FOTO IN EEN MEGA-SNEEUWGLOBE

27 t/m 29 dec. van 12.00 tot 16.00 uur
Wie kent ze niet? De glazen globes die je omdraait en de sneeuwvlokjes dwarrelen naar beneden. Bij Villa ArenA staat 3 dagen een megagrote sneeuwglobe. Als je erin stapt wordt er door een professionele fotograaf een mooie foto van jou (met je partner of gezin) genomen. Deze krijg je uitgeprint mee als wenskaart! Nog gratis ook, hoe leuk is dat?

wonderwoonland3

KIDS ONTMOETEN DE WERELDBEROEMDE IJSPRINSES EN HAAR SNEEUWPOP

27 t/m 30 dec. van 12.00 tot 16.00 uur
Kids kunnen hun grote helden Elsa en Olaf in het echt ontmoeten. Onze stralende ijsprinses maakt met iedereen een praatje en laat zich graag fotograferen met haar beste sneeuwpopvriendje Olaf. Echte fans willen deze bijzondere meet & greet niet missen!

GRATIS INTERIEURADVIES

2 t/m 6 jan.
Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij onze inspiratiespot aan het juiste adres. Onze professionele interieurontwerpers weten waarover ze praten en leveren altijd maatwerk. Villa ArenA biedt je persoonlijk advies op gebied van interieurontwerp, styling, kleur en licht. Ontvang direct je ontwerp in de vorm van een even inspirerend als praktisch shopping-moodboard! Schrijf je hier in.

GRATIS CHOCOMELK IN DE WINTERSTUBE

27 dec. t/m 6 jan.
Even pauze? Kom dan uitrusten in de gezellige winterstube. We trakteren op gratis warme chocomelk.

VILLA KINDERIJSPARADIJS

27 t/m 29 dec. en 2, 3, 5, 6 jan.
Waanzinnig veel winterpret en allerlei leuke spelletjes voor de kinderen.

UTOPIA PRESENTATOR GERT-JAN

27 t/m 30 dec. van 16.00 tot 20.00 uur, 31 dec. t/m 6 jan. van 14.00 tot 18.00 uur
Gert-Jan, bij iedereen bekend van Utopia, draait elke dag de leukste liedjes en begeleidt op wervelende manier het Kraak de Kluis-spel!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.