Met zijn bijna 6 meter hoogte is hij niet snel te missen, onze megavakkenwandkast. Wat erin staat mag er ook zijn: Fred van Leers Villa Favourites. Een stijlvolle selectie uit de 50 winkels in Villa ArenA. Al deze meubels en accessoires kun je ook winnen! 

Zo makkelijk doe je mee: plaats de nummers van alle producten bij de juiste prijscategorie op het deelnameformulier. Hoe meer je je verdiept in Freds Favourites, hoe groter je kans. Uit de juiste inzendingen trekken we de gelukkige winnaar van alle producten in de vakkenwandkast, met een flinke winkelwaarde*! Of naar keuze een Villa ArenA-wooncheque van € 1.000,-*. Deze actie loopt nog de gehele maand oktober in Villa ArenA (deelnameformulieren zijn beschikbaar bij de infobalie).

 Fred van Leer, stylist in hart en nieren

fred

 

Vanaf zijn 25e is Fred werkzaam als stylist, inmiddels is hij landelijk bekend. Fred van Leer verzorgt voor vele artiesten, TV programma's, tijdschriften en presentatoren de styling. Fred is veelzijdig en benadert elke opdracht vanuit een ander perspectief.

 Verrassende inspiratie

Woonmall Villa ArenA werkt voor het tweede jaar enthousiast samen met Fred van Leer. Zijn Favourites uit de winkels van Villa ArenA zijn even verrassend als eigenzinnig. Ervaar zelf het prikkelende en inspirerende totaalbeeld in de vakkenwandkast.

 

 

 

Actievoorwaarden:

  • Per bezoeker 1 deelnameformulier (dubbele ingeleverde formulieren worden verwijderd)
  • Bij meerdere juiste inzendingen wordt ad-random een winnaar getrokken
  • De winnaar moet de producten zelf bij Villa ArenA ophalen in de week van 31 oktober
  • De producten moeten worden geaccepteerd zoals ze in de kast staan op 31 oktober 2016, ook bij eventuele beschadigingen
  • In plaats van alle meubels uit de vakkenwandkaststaat staat het de winnaar vrij om te kiezen voor een Villa ArenA wooncheque ter waarde van € 1.000,-
  • Over deze actie kan niet gecorrespondeerd worden

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.