Zaterdag 20 augustus opent Milano Design in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam. Het is de grootste, nieuwe Italiaanse meubel-outlet-store op de begane grond in de overdekte Amsterdamse woonmall met een totale vloeroppervlakte van 3000 m2.

Er staan meer dan 150 bankstellen, fauteuils, zithoeken en tafels opgesteld – klaar om direct gekocht en meegenomen of geleverd te worden.

Verkoopmanager Martin van Holland (47) geeft sturing aan deze nieuwe, grote outlet en na succesvolle lancering wordt er gekeken naar mogelijk meerdere vestigingspunten in Nederland. ‘Ik ben er zeer trots op aan de wieg te staan van deze Nederlandse introductie’, zegt Van Holland.

‘What you see is what you get! is onze spreuk’, vervolgt Van Holland enthousiast. ‘Bij ons hoeven de mensen geen aanbetalingen te doen omdat wij binnen 24-uur het meubelstuk dat iemand bij ons gezien heeft ook werkelijk leveren. Een soort cash & carry voor ieders interieur.’

milano design3

Milano Design biedt een grote verscheidenheid aan toonaangevende en gerenommeerde Europese kwaliteitsmeubel merken. De stijlen zijn zeer gevarieerd - van hip en trendy tot romantisch klassiek of meer kubistisch en industrieel.

What you see is what you get

Het grote voordeel van het concept van Milano Design is dat alle meubelstukken direct uit de winkel leverbaar zijn, precies zoals de klant deze ziet; met dit leer of deze stof, deze kleur,deze opstelling, deze veerkracht, et cetera. De keuze en het aanbod is zeer ruim.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.