winkel image 01 39289

Het is zover: het nieuwe Goossens Amsterdam is een feit!
Behalve een hernieuwde winkel, hebben we van winkelen een belevenis gemaakt. En daar zijn we als familiebedrijf uit het gezellige Brabant onwijs trots op. Daarom nodigen wij jou graag uit om met ons het feestje te komen vieren. Voor dit inspirerende weekend hebben we een scala aan winacties en activiteiten voor jou gepland.

Wat: heropeningsweekend Amsterdam
Locatie: Villa Arena
Datum: 18 maart tot en met 20 maart

 

 

winkel header2 31377

Prijzen!
Van 18 tot en met 20 maart maak je kans op gave prijzen. Zo verloten we elk uur een televisie onder onze klanten. Ga je eerder uit je dak van een gratis nieuw interieur? Dan zal de prijs ‘een interieurcheque ter waarde van 4.500,-‘ jou als muziek in de oren klinken. Ook kun je één jaar lang huishoudelijke hulp winnen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe, mooie meubels ook mooi blijven.

 
Activiteiten
Naast talloze giveaways hebben we ook een scala aan activiteiten. Smul bijvoorbeeld van live cooking onder het genot van een koffie van de barista, of een lekker glaasje bubbels. Op de beats van de dj laat jij jezelf een nieuw kapsel aanmeten door onze barbier. De kids worden ondertussen vermaakt door onze schminkers. Voor interieuradvies is interieuradviseur Michiel de Zeeuw zaterdag en zondag aanwezig.

Speciale dagen
Vrijdag 25 maart - OPEN van 10.00 - 17.30 uur (Goede vrijdag)
Zondag 27 maart - gesloten (ivm 1ste Paasdag)
Maandag 28 maart - OPEN met 2e Paasdag, van 10.00 - 18.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.