Het laatste nieuws!


Jaarlijks worden er 1,5 miljoen matrassen weggegooid in Nederland. Zonde, want zo’n 90% van de ingrediënten kan worden hergebruikt. Alle slaapkamerspeciaalzaken in Villa ArenA dragen hun steentje bij aan een circulaire economie door een eigen service aan te bieden op het gebied van recyclen.

Woonmall Villa ArenA werd in april 2001 geopend voor publiek. Een overdekt winkelparadijs van 75.000 vierkante meter pal naast de toen nog Amsterdam ArenA (nu Johan Cruijff ArenA). Daarmee werd een nieuwe stap gezet in de evolutie van het Nederlands themawinkelen: Villa ArenA verraste in vorm, omvang én aanpak. Tot op de dag van vandaag is Villa ArenA dé plek om alles te vinden voor je huis. We blikken terug en kijken hoe het winkelgedrag is veranderd.

Het voorjaarsgroen komt weer op, de temperaturen stijgen en we hebben allemaal behoefte aan zon, buiten zijn en het opfrissen van ons interieur. Het is lente! Neem snel een kijkje in ons nieuwste Voorjaarsmagazine en laat je inspireren!

Het Paasweekend is hét ideale moment om jouw nieuwe interieur te shoppen. Goede Vrijdag, 2 april, zijn de winkels van Villa ArenA op afspraak geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op 2e Paasdag, maandag 5 april, zijn de winkels extra ruim (op afspraak) geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Plan jouw winkelmoment in

Goed nieuws! We mogen je op afspraak verwelkomen in onze winkels. Indien je weet wat je wilt en je hebt aan een afspraak bij één winkel genoeg, dan kun je een afspraak maken door rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Er zijn voldoende timeslots beschikaar. Kijk voor het maken van een afspraak op onze speciale private shopping pagina. Zo weet je zeker dat je uitgebreid wordt geholpen.

Is een afspraak bij één winkel te weinig? Of wil je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld die nieuwe bank? In Villa ArenA kun je nu een tijdsblok boeken om op je gemak meerdere winkels te bezoeken. Kijk hier voor meer info en het plannen van jouw inspiratiebezoek.

In verband met de aanvullende maatregelen van de overheid (op advies van het RIVM) blijven de deuren van Woonmall Villa ArenA tot ten minste 2 maart 2021 gesloten voor bezoekers om zo verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Het is wel mogelijk om - onder voorwaarden – bestelde producten op te halen. Neem hiervoor en voor andere vragen over bestellingen of leveringen rechtstreeks contact op met de desbetreffende winkel. De contactgegevens van de winkels vind je hier.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.