Het laatste nieuws!


 

2e Kerstdag

Schaatsen tijdens het woonwinkelen? Het kan in Villa ArenA! In een prachtige winterse setting kun je de schaatsen onderbinden in de overdekte Woonmall. Neem hierna samen met de kerstman plaats onder onze reuze kerstboom voor een meet & greet en laat een leuke foto maken! De foto krijg je gelijk mee in een mooie kerst passe-partout zodat je hem meteen thuis neer kunt zetten. Een ouderwets treintje rijdt de allerkleinsten rond in de woonmall, bij het oude perronnetje kan iedereen instappen!

 Woonmall Villa ArenA is klaar voor 2e Paasdag! 50 woonwinkels presenteren hun nieuwste collectie en het centrum is gezellig versierd in Paassfeer. Maar er is nog veel meer te doen en te beleven bij Woonmall Villa ArenA op 2e Paasdag!

De Villa ArenA zomersale folder boordevol aanbiedingen. Profiteer van zomerse korting op heel veel artikelen.

 

Kom woonshoppen in Woonmall Villa ArenA tijdens het pinksterweekend! 50 woonwinkels presenteren hun nieuwste collectie en bieden alvast de eerste Pinksterpakkers.

Win gelijk je aankoopbedrag terug bij besteding in één van onze 50 woonwinkels.Toch leuk als je een keuken of badkamer koopt..!

 

Spring is in the air! Gooi je ramen open en pak alvast de eerste zonnestralen. Heb je een tuin of een balkon: dan heb je een heerlijke mogelijkheid om je leefruimte te vergroten.
Geen buitenverblijf? Ook dan kun je heel goed buiten naar
binnen halen! Met de nieuwste Retro Inspiring Spring trend ben je altijd verzekerd van een frisse lichte uitstraling. Laat die eerste zomerbriesjes maar binnenkomen!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.