Het laatste nieuws!


Je bent van harte welkom bij Villa ArenA! Villa ArenA is ruim opgezet waardoor onze woonmall genoeg ruimte biedt om iedereen goed te kunnen verspreiden en de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren. We doen er samen met de winkeliers alles aan om jouw bezoek aan Villa ArenA zo veilig mogelijk te maken.

In navolging van de nieuwe maatregelen om de groei van het aantal Covid-19 besmettingen tegen te gaan, is Villa ArenA tot nader order op donderdagavond tot 20.00 uur geopend. Sommige winkels hanteren afwijkende openingstijden. Raadpleeg voor jouw bezoek de website van de desbetreffende winkel om teleurstelling te voorkomen. De horeca is (deels) geopend voor take-away.
Lees hier meer over de Covid-19 maatregelen in ons winkelcentrum.

Villa ArenA is ruim opgezet waardoor onze woonmall genoeg ruimte biedt om iedereen goed te kunnen verspreiden en de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren. We nemen het advies van het RIVM en de overheid zeer serieus. Voor jouw en onze veiligheid adviseren we je bij jouw bezoek aan Villa ArenA een mondkapje te dragen. We vragen hiervoor je aandacht en begrip.
Lees hier meer over de Covid-19 maatregelen in ons winkelcentrum.

In oktober is het woonmaand bij Villa ArenA. Een maand vol woonverrassingen. De winkels van Villa ArenA presenteren hun nieuwste collecties en op de inspiratiepleinen vind je de leukste meubels en accessoires in de trends van dit najaar. Maar er is meer! Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, plan een gratis XL interieuradvies in en profiteer van leuke acties.

Kijk hier voor het volledige Woontober-programma.

In deze tijd van het jaar, waarin de dagen donkerder worden, de temperatuur daalt en we meer tijd in huis doorbrengen, is het voor veel mensen hét moment om met hun interieur aan de slag te gaan. Tijd om het in huis gezellig te maken. Bij Villa ArenA helpen we je graag om je huis najaarsproof te maken.

Check ons nieuwste Style magazine met de nieuwste woontrends!

Lederland heeft een supermooie actie bedacht: deze unieke bank ‘Chiel’, gestoffeerd met leerrestanten, stellen zij, samen met een Nederlandse leverancier, ter beschikking voor het goede doel en deze kan van jou zijn! Deze unieke bank is de gehele maand oktober te bewonderen op de begane grond van Villa ArenA in Amsterdam.

Bied mee en steun het goede doel!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.