Het laatste nieuws!


 

Update d.d. 31-03
Horeca blijft tot en met 28 april 2020 gesloten.

Update d.d. 24-03
We begrijpen dat er vragen zijn rondom de openingstijden van het winkelcentrum. Wij volgen altijd het deskundig advies van de RIVM en de overheid en volgen de door hen opgelegde maatregelen op. Op dit moment betekent dit dat Villa Arena geopend is, maar dat de horeca sinds 15 maart jl. tot en met 6 april 2020 gesloten is. De openingstijden van de andere winkels kunnen afwijken van de normale openingstijden. We adviseren je de websites van de winkels in Villa ArenA in de gaten te houden.

De Villa ArenA zomersale folder boordevol aanbiedingen. Profiteer van zomerse korting op heel veel artikelen.

 

Kom woonshoppen in Woonmall Villa ArenA tijdens het pinksterweekend! 50 woonwinkels presenteren hun nieuwste collectie en bieden alvast de eerste Pinksterpakkers.

Win gelijk je aankoopbedrag terug bij besteding in één van onze 50 woonwinkels.Toch leuk als je een keuken of badkamer koopt..!

 

Spring is in the air! Gooi je ramen open en pak alvast de eerste zonnestralen. Heb je een tuin of een balkon: dan heb je een heerlijke mogelijkheid om je leefruimte te vergroten.
Geen buitenverblijf? Ook dan kun je heel goed buiten naar
binnen halen! Met de nieuwste Retro Inspiring Spring trend ben je altijd verzekerd van een frisse lichte uitstraling. Laat die eerste zomerbriesjes maar binnenkomen!

Op maandag 2 januari start de winter SALE en is het door de hoge kortingen bijzonder voordelig woonshoppen in Villa ArenA. Maar er is meer! Kom langs in het magisch Woon Wonderland van onze woonmall, speel het spannende spel Kraak De Kluis en maak kans op mooie woonprijzen.

Geniet van gratis warme chocomelk in de gezellige winterstube en laat je kinderen kennismaken & op de foto gaan met bekende helden als Pikachu, Angry Birds en de Minions. Vanaf 2 t/m 6 januari worden volwassenen bovendien getrakteerd op een heerlijke, gratis stoelmassage door ons wellness-team. Hieronder lees je het uitgebreide programma of klik hier om onze SALE-folder online te bekijken.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.