Sale Winter 2020

sale winter 2020Winter Sale folder stampvol met 10% - 50% korting en fantastische aanbiedingen.

Bekijk het magazine direct online.


Voor inspiratie bekijk ook onze vorige magazines


VA Express herfst2 19 small

Express Yourself. Dromer, doener of denker... wat ben je? Of ben je vooral iemand die leeft voor het leven? Waarschijnlijk ben je van alles wat. Maar díe kanten, die het meest bij jou horen, kun je tot uitdrukking brengen in je huis. Bekijk het magazine direct online.

villa arena summersale 2019

Profiteer nu van onze SALE. Villa ArenA is niet alleen de mooiste woonmall van Nederland, maar tijdens de zomer ook de voordeligste! Meer dan 50 woonwinkels pakken weer flink uit met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! . Bekijk het magazine direct online

VA Express lente2019 small

Express Yourself. Wat ben je? Een dromer, een denker, een doener? Waarschijnlijk heb je het allemáál in je.Maar die kanten waar je het meeste mee hebt, die kun je tot uitdrukking brengen in de ruimten en hoekjes van je huis.Bekijk het magazine direct online.

VA WinterSale 2019 overzicht

Profiteer nu van onze SALE.  Veel van onze woonwinkels pakken weer flink uit met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Profiteer nu het kan van volop voordeel met de beste acties en scherpste aanbiedingen. Bekijk het magazine direct online.

herfstfolder 2018

Quality time at home. Bij Villa ArenA vind je alles voor de inrichting van je huis. Ben je voor je woonkamer op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil, kast of salontafel? De winkels van Villa ArenA bieden je het mooiste aanbod woonartikelen. Bekijk het magazine direct online.

lentefolder 2018

In de woonwinkels van Woonmall Villa ArenA vind je de nieuwste kleuren en de mooiste trends. Dit jaar is de kleur van het jaar Heart Wood, dit is roze met een grijze ondertoon. Deze trends en meer in het lente magazine van Villa ArenA. Bekijk het magazine direct online.

winter folder 2017

Het nieuwe Villa ArenA Winter magazine. De winter staat dit najaar voor gewaagd. Niet alleen qua kleuren maar ook qua prints en materiaalgebruik. Frisgroen, donkerrood en de kleur van navy blauwe pioenrozen zijn een paar voorbeelden van de nieuwste winterkleuren. Bekijk het magazine direct online.

Summersale folder 2017

Het Villa ArenA Herfst 2017 magazine. Een rondgang langs toonaangevende interieurexperts en -stylisten in Nederland over de woontrends van najaar 2017 levert een bijzonder verhaal op. Een verhaal dat zijn weerklank vindt in de winkels van Villa ArenA. Schatkamers vol inspiratie en woonaanbod. Bekijk het magazine direct online

Summersale folder 2017

De Villa ArenA zomersale folder boordevol aanbiedingen. Profiteer van zomerse korting op heel veel artikelen.

Bekijk het magazine direct online.

summerful home folder 2017

Voel je de warmte al? Niet alleen qua temperatuur maar vooral ook in de nieuwste woonkleuren. Net zoals je in veel zuidelijke landen ziet, zijn de kleuren momenteel ‘zanderig’ en afgezwakt door de felle zon. Hierdoor krijgen zelfs de felste kleuren een mooie natuurlijke waas waardoor je interieur een warmere uitstraling krijgt. Bekijk het magazine direct online.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.