Ieder seizoen zorgt onze interieurstylist Judith ervoor dat het inspiratieplein in Villa ArenA voorzien wordt van de laatste trends. Ook dit voorjaar heeft zij er weer een prachtig geheel van gemaakt. Wil je weten welke trends dit voorjaar spelen? Dan ben je aan het goede adres! In deze blog vertelt zij hoe ze te werk gaat en geeft ze handige interieurhacks, zodat jij ook zelf thuis aan de slag kan.

Even voorstellen

Judith werkt al ruim 10 jaar als interieurstylist voor Villa ArenA. ‘Niets is mooier dan vanuit je hart werken. Spelen met kleur, vorm en materialen en soms de grenzen opzoeken’. Het mooiste aan haar werk? Een wereld creëren waarin mensen zich thuis voelen én geraakt worden!

Plan de campagne

Om de behoefte van de bezoekers van Villa ArenA te vervullen, doet Judith eerst veel onderzoek. Vragen als: ‘Wat speelt er nu in de wereld', 'welke maatschappelijke trends zijn relevant' en 'wat vindt men belangrijk in de huidige manier van wonen?’ passeren de revue. Wanneer er een thema is gekozen, wordt er gebrainstormd met de Marketing Manager van Villa ArenA en het reclamebureau. Daarna is het zaak om daar de specifieke meubels en decoratie bij te vinden. Ook neemt Judith altijd de vier seizoenen mee in dit proces. Op deze manier wordt het plein omgetoverd tot een totale belevingswereld. Vervolgens worden deze op een passende manier gefotografeerd, zodat ook magazinelezers en online Villa fans het gevoel meekrijgen.

inspiratieplein 1

The Human Touch

Het thema van het voorjaarsinspiratieplein heeft de naam ‘The Human Touch’. Veel groen, veel natuurlijke elementen en quality time zijn de kernbegrippen van dit thema. In combinatie met de Flexa trendkleur van 2020, Tranquil Dawn, worden de meubels en accessoires uitgezocht. Daarnaast wordt met zorg het behang en de vloer gekozen bij Decokay.

inspiratieplein 2

Simpel en doeltreffend

Judith deelt haar inzichten en interieurtips graag met jou en vertelt je precies hoe je het thema ‘The Human Touch’ bij jou thuis welkom heet. Zo is er dit seizoen een groot aanbod van échte planten in onze (huis)kamers met uitgesproken bladeren, bomen en bloemen. Wees zeker niet bang en kies voor een dierenprint op bijvoorbeeld jouw kussens, gordijnen of behang. De materialen die centraal staan? Alles wat echt en eerlijk is! Denk aan (ruw)wol, blank hout en metalen als zilver, goud of koper. Ook bamboe uit de jaren 70 maakt een comeback en combineert perfect met de ruwe, zware en eerlijke materialen. Door middel van deze mix breng jij het menselijk gevoel dat in 2020 centraal staat, bij jou in huis!

Wil je meer inspiratie? Bezoek dan het inspiratieplein in Villa ArenA of blader alvast online door het voorjaarsmagazine.

 inspiratieplein 3

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.