Steeds harder roept de wereld hoe het perfecter, groter en vooral sneller moet. Gelukkig zijn er ook nog plekken die zeggen hoe het menselijker kan: je eigen huis bijvoorbeeld!  Gebruik kleur en interieur om te laten zien wat je écht belangrijk vindt. Vriendschap en betrokkenheid. Spel en plezier. Rust en verwondering. Ontdekken en creëren.

Voor deze vier levenssferen hebben we in ons nieuwe voorjaarsmagazine prachtige interieurstijlen neergezet, geïnspireerd op Kleur van het Jaar: Tranquil Dawn, de tint van een zachtnevelige lenteochtend vol beloften. Breng dit voorjaar the human touch in jouw interieur!

Het speelse huis

Speels maakt blij. Ga dit seizoen voor een interieur met een energieke mix van materialen en texturen. Maak een statement door een gehele muur te bedekken met een luxe vergrijsd pastel. Wie durft gaat voor een bank of stoelen in een pastelkleur in hetzelfde kleurenpalet. Kies voor een speels effect voor strakke lijnen en/of grove materialen. Hout en botanische prints vormen hierbij een mooie combinatie in dit interieur. Geniet van ervaringen die je samen hebt en samen maakt.

Huis vol verhalen

Het oude en het nieuwe komen samen in dit interieur. Hier is plaats voor verhalen van toen en fantasieën voor morgen. Combineer vertrouwde materialen als hout, leer en aardewerk met metalen van nu zoals goud, zilver en koper. Ontdek intens groen, een kleur die alles en iedereen omarmt in huis. Heb lef en ga voor een uitgesproken behang dat doet denken aan vroeger, maar helemaal van nu is. Maak van de nieuwe dag jouw dag en creëer nieuwe verhalen.

Het zorgzame interieur

Subtiele, ontspannen kleuren geven het al aan: een thuis met een warme en gezellige sfeer. Een interieur dat voelt als een zachte deken en waar ruimte is voor de relaties die er echt toe doen. Kies voor eenvoudige lijnen, licht hout en suède en combineer met accessoires van rotan, riet en bamboe. Door items van natuurlijke materialen aan je interieur toe te voegen, creëer je een heerlijk relaxte sfeer. Een sfeer die past bij een echt thuis.

De rijke stilte

Ja, er is meer, veel meer. Dat merk je vooral als je bewust kiest voor minder. Kleur van het jaar 2020, Tranquil Dawn, past uitstekend in dit minimalistisch interieur. Deze kleur, lichtgrijs met een groen tintje, neemt je mee naar het moment dat de zon opkomt en alles nog ongerept is. Mooi in een interieur met strakke lijnen en functionele vormen. De ruimte nodigt uit tot verwondering. Ervaar de luxe van tijdloze eenvoud.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.