Het zijn rare tijden…dat zijn waarschijnlijk de meeste gebruikt woorden sinds Nederland (en de rest van de wereld) zo’n beetje op slot zit. Het sociale leven ligt zo goed als stil en we zijn plots aan huis gebonden. We zijn ongevraagd een onzekere tijd ingeslingerd en niemand weet hoe lang het gaat duren. De impact wordt groter en groter. Ondertussen hoor je de vogeltjes fluiten en bomen komen uit hun winterslaap. Je wilt het liefst volop genieten van de lente die net begonnen is. Helaas is het tegenovergestelde waar.

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen. Dat beseffen we ons de laatste dagen maar al te goed. De warme zon die door naar binnen schijnt. Die zelfgemaakte cappuccino, die eigenlijk wel heel lekker smaakt. Een boom in de tuin vol bloesem in de mooiste pastelkleuren. Het dagelijkse contact met ouders en vrienden in de vorm van WhatsApp en videobellen.

Het is zo bijzonder hoe we van de rush waar we normaal in leven, nu echt de tijd nemen voor elkaar. We willen meer verbonden zijn dan ooit.

Juist in tijden als deze is een fijne thuisbasis extra belangrijk. Je kunt van je huis meer thuis maken door het wat sfeervoller te maken, maar anderen pakken deze periode aan om eens flink op te ruimen, een grote voorjaarsschoonmaak te houden of eindelijk dat ene project op te pakken. Misschien heb je nu juist de tijd om die klussen op te pakken, word je heel creatief in deze crisistijd of heb je gewoon heel veel zin om inspiratie op te doen.

Villa ArenA wil graag focussen op meer positieve zaken en gaat jou komende periode een stukje voorjaarsgeluk bezorgen. Gewoon om het dagelijks leven toch even een oppepper te geven. We helpen je graag om het voorjaar in huis te halen, groots of met kleine veranderingen, voorzien je van wooninspiratie, de nieuwste voorjaartrends en tips voor de thuiszitters. Hopelijk helpt dat een beetje in deze weirde tijd. Houd onze website en social media kanalen in de gaten.

Deze mooie quote willen we graag met je delen: ‘Nederland staat even stil, maar stopt niet. We zitten gewoon even samen thuis.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.