Wanneer het dan echt januari is geworden en de kerstboom weer afgetuigd is, kan het thuis leeg aanvoelen. Daarom zijn woonaccessoires perfect voor op je verlanglijstje. Om jou te helpen, hebben wij voor iedere kamer in huis wat leuke accessoires gevonden. Wij jij de post-kerstleegte dit jaar vermijden? Lees dan nog eventjes door...

Woonkamer

We’ve got some news for you! Nooit meer rondslingerende tijdschriften, kranten of folders. Bewaar ze allemaal in de stijlvolle lectuurbak Nouvelles van Woonenzo. Wanneer alles weer is opgeruimd, is er meer plaats voor accessoires. Wij vinden de Vreemde Vogel collectie van Jaqueline Schäfer helemaal leuk! Deze pronkstukken bewonder je bij Art District. Ook de wandklok met losse cijfers van Woonenzo is een echte eyecatcher voor in je woonkamer.

Wandklok met losse cijfersWoonenzo – €40,00
Vreemde vogel, Jacqueline Schäfer - Art District – €115,00
Lectuurbak Nouvelles Woonenzo – €35,00

Slaapkamer

In de slaapkamer draait het maar om één ding: lekker comfortabel zijn. Kruip daarom voor wat extra warmte onder de vintage plaid van Feelings Wonen. En wanneer jij je warme bed verlaat, worden je voetjes verwelkomt door een zacht en stijlvol karpet, ook te vinden bij Feelings Wonen. Voor wat extra sfeer ga je naar Van den Heuvel Verlichting. De tafellamp met gouden ananas geeft direct een chique, maar speelse draai aan jouw slaapkamer.

Tafellamp ananas met goud en zwart Van den Heuvelverlichting – €27,95
Vintage plaid geel - Feelings Wonen Amsterdam - €39,95
Tibet Karpet Feelings Wonen Amsterdam – €249,00

Badkamer

Ook jouw badkamer krijgt ook een make-over. Haal de zon in huis met de Lucida spiegel van Coco Maison, te koop bij Piet Klerkx. De spiegel heeft de vorm van een zonnetje en zorgt voor een instant blij bevoel. Verder zijn robuuste vormen helemaal terug in het interieur. Het Legno Teak krukje van Proto Wonen is hier het perfecte voorbeeld van. Combineer deze met strakke, moderne accessoires en hallo nieuwe trendy badkamer. De theelichthouder van Feelings Wonen will do the trick.

Spiegel Lucida van Coco MaisonPiet Klerkx – €79,00
Krukje Legno Teak whitePronto wonen – €29,95
Theelichthouder slak Feelings Wonen Amsterdam – 19,95

Keuken

Tot slot een frisse keuken zorgen groene vingers? Kunstbloemen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Profijt Meubel heeft een rijk assortiment en voor iedere keuken een fleurig boeket. Om je fruit en groente in te bewaren, kun je deze Filo mand van Feelings Wonen goed gebruiken. En om het geheel af te maken, zijn er de Gustav eetkamerstoelen. Deze industriële kuipstoeltjes komen in verschillende vrolijke kleuren. Kies jij voor geel, blauw, rood of toch groen?

Kunstbloemen Profijt Meubel – vanaf €2,25
Filo mandFeelings Wonen Amsterdam - €14,95
Eetkamerstoel Gustav Feelings Wonen Amsterdam - €79,00

Nu je een paar kamers voorzien hebt van een compleet nieuwe look, zal je die kerstboom helemaal niet gaan missen. En wil je de rest van het huis ook gelijk meenemen? Kom dan inspiratie opdoen bij Villa Arena!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.