Keukentrends leven en zijn continu in beweging. Vorig jaar was Raw Rituals de trend van het moment, waar sobere kleuren en natuurlijke materialen tegenwicht boden aan het hectische leven. In 2020 ontwikkelt Raw Rituals zich verder door in twee nieuwe trends: Eternal Rocks en Soft Reflections. Maar wat houden deze termen in? En nog belangrijker; hoe breng jij ze terug in jouw keuken?

Eternal Rocks: Natuurlijk, robuust en rustgevend

Eternal Rocks laat je ontsnappen aan het drukke alledaagse leven. Zo kom je helemaal tot jezelf. De kleuren zijn sober en ingetogen met het accent op terra. Daarnaast zien wij veel natuurlijke materialen als: hout, marmer en verschillende ruwe steensoorten. Dit komt bijvoorbeeld terug in deze landelijke keuken van Superkeukens. En kijk ook eens naar het walnoothout van Kabana Design dat zorgt voor een warme uitstraling in combinatie met deze gouden kraan van Bruynzeel Keukens.

Soft Reflections: Duurzaam met een futuristisch randje

Bij Soft Reflections draait alles om duurzaamheid, met een high-tech en futuristisch randje. De kleuren zijn nude- en pasteltinten tegenover de koelere materialen als glas en chroom. De kleur van 2020, Tranquil Dawn, leent zich perfect voor deze trend. De moderne keuken van Keuken Kampioen is hier een goed voorbeeld van. Maak je keuken helemaal af met accessoires, zoals het glazen ornament van Feelings Wonen Amsterdam en hun Gaby hanglamp.

De keuken van de toekomst

Technologie is niet meer uit ons leven weg te denken, dit zie je ook terug in onze keukens. Zo zal je nooit meer je hoofd stoten tegen de afzuigkap met de Arirforce inductiekookplaat van Superkeukens. Het afzuigingssysteem is namelijk weggewerkt in de kookplaat zelf. Ook kan je thuis barista spelen met de inbouw koffiemachines van Bruynzeel Keukens, en heb je binnen elke seconden een heerlijk kopje thee met de kokend waterkraan van Superkeukens.

Persoonlijke leefkeuken

De keuken is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Deze ruimte wordt niet alleen meer gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden, maar is het kloppend hart van jouw huis. Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat jij jezelf er prettig voelt. Het maakt niet uit of je nu gaat voor de moderne Soft Refections trend, de landelijke Wallace Natuur of de industriële Tartini/Migot van Superkeukens. Wanneer er veel goede gesprekken worden gevoerd en lekker wordt gegeten is jouw droomkeuken compleet.

blog keukennov2

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.