Tot en met maandag 6 april is er in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM i.v.m. de aanpak van het coronavirus op zaterdag geen gratis interieuradvies in Villa ArenA

Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA

Als het gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer wil je graag het állerbeste advies. En dan graag van een professional, die weet waar ze het over heeft. Woonmall Villa ArenA snapt dat! Daarom geeft Dorien, onze professionele interieurontwerpster, élke zaterdag gratis interieuradvies in Woonmall Villa ArenA.

Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij Dorien aan het juiste adres. Deze creatieve woonstyliste biedt je een uur lang persoonlijk advies over een interieurontwerp, je woonstyling, bepaalde kleuren of zelfs een lichtadvies!  Je ontvangt dit advies gelijk mee op een leuke gratis usb-stick zodat je het thuis nog eens kunt overdenken.

*Maximaal 1 interieurgesprek van een uur per persoon.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.