Dit jaar is de kleur Heart Wood als dé trendkleur van 2018 gekozen. Dit is een lichtroze tint met grijze ondertoon. De volwassen grijs-roze kleur, die je kunt associëren met hout, zorgt voor een warm huis met een geborgen sfeer. Heart Wood laat zich makkelijk combineren met ieders stijl en is daarnaast overal te gebruiken.

Ieder jaar voert Flexa een wereldwijd kleuronderzoek uit voor de kleur van het jaar. Dit jaar is gekozen voor Heart Wood. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers, zagen zij dat er overal ter wereld meer behoefte ontstond aan huiselijkheid. Heart Wood geeft in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking en daarmee is het de perfecte kleur om aan die behoefte te voldoen.

trendkleur2

Zoals je kunt zien is de subtiele roze toon veelzijdig en laat zich daardoor makkelijk combineren met allerlei andere kleuren, zoals lichtgroen of donkerblauw. Wanneer je Heart Wood combineert met aardetinten ontstaat er bijvoorbeeld een warme, harmonieuze en knusse ruimte.

trendkleur3

Door koele blauwtinten te combineren met het warme roze van Heart Wood ontstaat de perfecte balans tussen een frisse en een knusse uitstraling. Dit is het ideale palet voor grote, drukke gezinnen die behoefte hebben aan een relaxte, uitnodigende sfeer in hun woonkamer.

Shop in (heart wood) stijl bij Villa ArenA

Onder meer bij Decokay kun je terecht voor deze Flexa-kleur van het jaar. En uiteraard niet alleen voor verf, maar ook voor meubels en andere decoratie items in de kleur Heart Wood, ben je bij Villa ArenA aan het juiste adres.

Meer wooninspiratie opdoen? Bekijk dan ons bord op Pinterest of volg Villa ArenA op Instagram of Facebook.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.