Tegels zijn onmisbaar in de badkamer. Er zijn maar weinig materialen die zo goed tegen vocht kunnen en zo gemakkelijk schoon te houden zijn. Daarnaast creëer je door de verschillende kleuren, materialen en legpatronen een mooi en speels effect in je badkamer. Inspiratie nodig? Lees hier de suggesties van Brugman Keukens & Badkamers!

Met mozaïektegels kun je alle kanten op

Met mozaïektegels kun je je fantasie de vrije loop laten. Mat, glans, parelmoer of een felle kleur; er zijn tal van mogelijkheden om jouw badkamer dat speciale effect te geven. Kijk ook eens naar ronde mozaïektegels voor een zachter effect en kiezelmozaïek voor een natuurlijke en toch speelse uitstraling.

De trend is grote tegels

Met grote tegels heb je weinig voegen en creëer je rust in je badkamer. Ze zijn ook mooi te combineren met bijvoorbeeld een wand bijpassende mozaïektegels of kleurige Portugese tegels.

Afgezaagde tegels voor zo min mogelijk voegen

Nog een trend is om zo min mogelijk voeg te laten zien voor het ultieme strakke effect. Dat kan met verzaagde tegels. Deze zijn zo strak en kaarsrecht afgesneden dat ze dicht bij elkaar gelegd kunnen worden voor een zo smal mogelijke voeg.

Stenen muur met stone panels

Stonepaneltegels lijken op natuursteen. Het onregelmatige karakter van deze tegels en de natuurlijke kleuren geven je een heerlijk buitengevoel. Mooi om de douche mee te betegelen.

Industrieel met betonlooktegels

Houd jij van een stoere, industriële stijl? Dat bereik je met betonlooktegels zoals in deze Caprera badkamer. Voor een stoere en warme uitstraling tegelijkertijd.

Industrieel met deco stuc

Wil je wel een stoere look maar zonder tegels? Dan kun je kiezen voor deco stuc. De kleurschakering van het stucwerk en het soort materiaal geeft een echte industriële betonlook.

Warme houtlooktegels

Geniet jij het meest van een knusse sfeer? Kijk dan eens naar houtlooktegels. Deze hebben het formaat en de warme uitstraling van hout. Ze kunnen in verschillende patronen gelegd worden, bijvoorbeeld in een klassiek visgraatmotief.

Origineel met honinggraat

Wil je iets anders dan de rechte tegel? Met vijfhoekige tegels leg je een mooi honinggraatmotief. Voor een beetje retrogevoel.

Strak en gemakkelijk leggen met een tegelmat

Met een tegelmat is de klus zo geklaard. Je legt ze snel en gemakkelijk. De mogelijkheden beperken zich niet tot de bekende mozaïektegels.Tegelmatten zijn er in elke vorm die je maar kunt bedenken.

Metrotegels voor de echte retrolook

De herkenbare langwerpige tegels met afgeschuinde kanten zorgen voor een speels effect in je badkamer. Je kunt ook nog eens spelen met het legpatroon, namelijk halfsteens of recht onder elkaar.

Bekijk de originele blog op de website Brugman Keukens en Badkamers

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.