Met sfeerlichten in huis worden de wintermaanden direct een stuk gezelliger! Goossens Wonen en Slapen zorgt voor veel lichtpunten in huis! Want dat het buiten eerder donker is, hoeft nog niet te betekenen dat het binnen ook een sombere bedoening moet zijn.

Met meer sfeerlichtjes in huis en veel kaarsen tover jij je donkere woon- of eetkamer zo om tot een gezellige ruimte waar je erg vrolijk van wordt. Of je slaapkamer! Het is dus de hoogste tijd om nieuwe lampen aan te schaffen!

Op de kast

Een mooie hanglamp boven je eet-en salontafel is natuurlijk onmisbaar. Maar dit licht kan soms wat te fel zijn voor tijdens een knusse avond. Het licht van tafellampen daarentegen zorgt voor veel meer sfeer. Je kunt ze plaatsen op een dressoir of bijzettafel, maar ze staan ook leuk in een raam. Kun jij wel een nieuwe tafellamp gebruiken? Neem hier dan eens een kijkje. Er zit vast een lamp tussen die helemaal bij jouw interieur past.

Een lichtje om te lezen

Een goede lamp in je leeshoek is een must tijdens donkere avonden, want als je te weinig licht hebt, raken je ogen sneller vermoeid. En dat is vervelend. Zorg dus voor voldoende licht. Een hanglamp die wat kleiner is, is een perfecte uitkomst hiervoor.

Speel met hoogte

Een lamp met meerdere lichtbronnen die je op verschillende hoogtes kunt hangen, is op dit moment een trend in de woonwereld. Maar ook een combinatie van verschillende lichtpunten kan erg leuk zijn! Hang drie dezelfde lampen in dezelfde stijl op verschillende hoogte en je hebt meteen een speelse eyecatcher in je woning, neem hiervoor bijvoorbeeld de Archer-lampen. Of de serie Alezio. Staan super mooi boven je eettafel! Maar ook zijn deze lampen leuk voor je stijlvolle leeshoek. Plaats een mooie fauteuil en een bijzettafel erbij en klaar is Kees. Laat de boel de boel en neem tijd voor een boek dat al lang in de boekenkast stof aan het happen is.

Lichtpuntjes in de slaapkamer

In de winterdagen brengen we meer tijd door in bed. We vinden het fijn om vroeg onder de wol te kruipen. En we moeten toegeven, het is heerlijk toeven onder een donzen dekbed in een super de luxe boxspring. Wel is het soms lastig om in slaap te vallen. Vaak kijken we nog even een aflevering van onze favoriete serie of een nieuwsprogramma. Voor een maximaal ontspannen gevoel is het goed om ook van je slaapkamer een mooie, rustgevende ruimte te maken. Want in je slaapkamer kun je veel meer meubels zetten dan alleen een bed, zoals een mooie fauteuil of een bank. Zorg daarom ook in de slaapkamer voor veel sfeerlichten. Denk aan lampjes op een ladekast of een mooie vloerlamp. En ook kleine hanglampen kunnen voor extra sfeer zorgen.

Bedverlichting

Heel handig is bedverlichting: kleine lampjes die op je bed bevestigd zijn. Deze zijn ideaal als leeslampje! Ook geur doet veel voor de sfeer in je slaapkamer. 

Ben je nog niet helemaal over uit hoe jij sfeerverlichting het best aan kan pakken? Kom langs bij Goossens Wonen en Slapen in Villa ArenA en vraag onze stylistes voor advies!

Bekijk de originele blog op de website van Goossens Wonen en Slapen. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.