Donderdag 26 maart om 17.00 uur is de opening van de eerste bloggers etalage. We nodigen je uit om dit bij te wonen onder het genot van een hapje en drankje.

We ontvangen je graag op 3e etage tussen de winkels van Art District en Montèl

 aprilmay

Jantine en Vivian vormen het team achter AprilandMay.
“Wij geloven dat in alles een verhaal schuilt. En al deze verhalen willen wij graag delen. We creëren, inspireren en zijn actief als curator. Het is onze passie om dit alles samen te brengen. Puur, simpel en persoonlijk.”

In 2008 startte Jantine met haar bureau, dat zich richt op interieur, styling en concepten. Kort daarna kwam Vivian erbij. De een geboren in april, de ander in mei en alles viel alles op z’n plek: AprilandMay ging aan de slag!
Om te beginnen met bloggen. Het blog-werk is een bron van inspiratie. Het is een manier om de liefde voor interieur te delen en wooninspiratie door te geven aan anderen.

Op dit moment verzorgen Jantine en Vivian twee blogs, waarbij het blog AprilandMay MINI nieuwe inzichten deelt op het gebied van dingen voor kinderen en kinderkamers. In 2012 opende online shop, byAprilandMay, de digitale deuren. Hier vindt de bezoeker een betoverende verzameling van vintage items, een selectie van design producten en verder een kleine collectie van eigen producten. AprilandMay is online sterk aanwezig.

Het bedrijf kent de kracht van het combineren van diverse online kanalen en wil graag van betekenis zijn voor andere karakteristieke merken. Bekijk hier de inspiratie voor de bloggers etalage van AprilandMay!

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.