BS etalage

Woonblogster Wendy van Woudenberg van Beeldsteil.com heeft een tweede blog geschreven en heeft zich daarvoor laten inspireren door haar favoriete producten en accessoires in Villa ArenA. Op basis van deze producten heeft zijn ook een Shopping Window ingericht die te bewonderen is op de 3e etage van Villa ArenA.

Wendy creërt een relaxte en warme sfeer waarbij ze een combinatie gebruikt van modern design en vintage producten. Natuurlijke materialen als katoen, leer en hout maken deel uit van haar gevoel en zijn dan ook verwerkt in haar etalage .

Kom eens langs en doe ook inspiratie op bij de Shopping Window van Beeldsteil!

Beeldsteilbeeldsteil

Onze tweede interieurblogger die komende tijd gaat bloggen richting een inspiratie etalage is Beeldsteil. Beeldsteil is een lifestyle-, fotografie- en interieurblog met een Scandinavisch tintje. Opgericht in 2010 door Wendy van Woudenberg: fotograaf, stylist en online beeld- en teksteditor.

Lees hier haar blog.


Eerste bloggersetalage feestelijk geopend

Speciaal voor de Villa ArenA Shopping Window maakte AprilandMay de afgelopen maand een selectie van inspirerende items en op 26 maart kwamen Jantine en Vivian persoonlijk langs om hun etalage te openen.

aprilMay1

"Het is altijd spannend om te zien of een idee ook daadwerkelijk tot leven komt zoals je vooraf bedenkt. Na het spotten van alle items hebben we deze samengebracht in een moodboard en zijn aan de slag gegaan met de etalage. Het is erg leuk om te zien dat het eindresultaat onze verwachtingen matched en we zijn dan ook heel blij met het eindresultaat" aldus AprilandMay.

aprilMay5

Kom ook eens kijken, de bloggersetalage vind je op 3e etage tussen de winkels van Art District en Montèl.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.