maak kennis met totaalBED

totaalBED: een zeer gezonde investering

Een beetje rare vraag aan Jaco Kok, bedrijfsleider bij totaalBED: “Waar ligt u nu wakker van als slaapvakman?” Het blijkt dat Jaco altijd zeer goed de slaap kan vatten. Dit niet alleen vanwege de kwaliteit van zijn bed thuis, maar ook door de klanttevredenheid die totaalBED scoort. Die is hoog.

En daar kan ik me best wat bij voorstellen. In de winkel werd ik namelijk allervriendelijkst ontvangen. Ietsje later, toen de verkoopadviseur mij wat achtergrondinformatie gaf over de verschillen tussen matrassen, moest ik –sorry, maar het was een lange werkdag– even gapen. En wat zegt hij: “Bent u een beetje moe? O, heel goed. Dan kunt u extra intens ervaren hoe fantastisch de bedden hier zijn.”

“ Wie investeert in zijn nachtrust,
doet de gezondste investering die er is ”

Ervaren slaapspecialist

Bij totaalBED is de collectie bedden nogal uitgebreid. Er valt een boel te kiezen. Wie bijvoorbeeld neigt naar een slaapmeubel in de Deluxe- of de Excellent-serie, krijgt vervolgens te maken met 93 mogelijke kleuren, met hoofdborden in diverse typen en met verschillende soorten ligcomfort. Dan is het wel fijn als er een ervaren slaapspecialist bij is, die in alle rust en vriendelijkheid de keuzen systematisch terugbrengt totdat de droomslaapkamer je voor ogen staat.

Veel bed voor de prijs

Kijkend naar mijn uiteindelijke keuze, kreeg ik ineens het gevoel gekozen te hebben voor de beleving van een hotelsuite: royaal van afmeting, veel ligcomfort, chic-hoge instap. Was ik te luxe bezig geweest? Aan de prijs te zien niet. Hoe kan dat eigenlijk, zoveel bed voor deze prijs? Jaco: “Door te produceren op Europese schaal kunnen wij heel concurrerend zijn als het gaat om prijs én kwaliteit.” Verder, zo legde hij uit, is die “hotelbeleving” trend bij de keuze in bedden. Die comforttrend ziet Jaco trouwens meer als nuttig dan als luxe. Want wie investeert in zijn nachtrust, doet de gezondste investering die er is.

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van TotaalBED.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.