maak kennis met bakerstreet

Bakerstreet: aardslekkere broodjes

In het atrium van Villa Arena zweeft een ruimteschip. Wie naar binnenstapt ruikt direct het lekkerste parfum van onze eigen planeet: vers gebakken brood! Ja, bij Bakerstreet zit een mens goed na een paar uurtjes vol inspiratie en ideeën over meubels, kleuren, stoffen en interieurdesign. Even goed en vooral lekker alle keuzen laten bezinken.

Binnen bij Bakerstreet valt het ruime en smakelijke assortiment meteen op. Klanten doen zich er tegoed aan vers krakende panini's, royaal belegd met bijvoorbeeld tonijn, gegrilde kip of mozzarella, tomaat en basilicum. Ook heerlijk zijn de Italiaanse foccacia's met kip en gegrilde zomergroenten of de foccacia porchetta met knapperige rucola en pesto. Alles even vers en warm uit de oven. Daar loopt het water van in je mond.

Beemsterkaas en Lakenvelders

Ook voor traditionele gerechten zoals een smeuïge omelet met knisperende bacon zit je gebakken bij Bakerstreet. Als verrassend alternatief voor bacon, of er gewoon bij, biedt Bakerstreet lekkere Beemsterkaas van hun eigen leverancier uit Noord-Holland. Kaas zoals kaas bedoeld is. En wat te denken van een klassiek saucijzenbroodje, maar dan wel anders en verantwoord. Het vlees dat erin zit komt namelijk van Lakenvelders koeien. Gecontroleerde herkomst. Ambachtelijke kwaliteit.

“Bij Bakerstreet krijgen klassiekers
een moderne en verantwoorde twist!”

Zuivere koffie!

Bij Bakerstreet is ook de koffie met zorg en aandacht geselecteerd. Geen 12 in een dozijnbakkie, maar Puro koffie, (h)eerlijke fair trade-koffie. De basisprincipes van Puro zijn people, profit en pleasure. De koffietelers uit Peru krijgen dankzij Puro een faire prijs en kennen goede werkomstandigheden. Zo kunnen zij bouwen aan een volwaardig bestaan met hun gezin en families. Dus met people en profit zit het helemaal goed. En wat de pleasure betreft; kom lekker bij ons lunchen en laat je overtuigen door de supersmaak van Puro koffie en maak er helemaal een feestje van met onze heerlijke gerechten!

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Bakerstreet.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.