maak kennis met tulp

Tulp Keukens: Nederlands fabricaat!

Dat klinkt degelijk ouderwets: Nederlands fabricaat. Zijn Tulp Keukens echt zo ouderwets? Helemaal niet, blijkt tijdens het bezoek aan het filiaal in Villa ArenA. Maar als je kijkt naar techniek en materialen, dan heb je inderdaad te maken met degelijkheid.

“Wij staan graag te boek als degelijk en ambachtelijk”

“O, wij staan graag te boek als degelijk en ambachtelijk,” zegt vestigingsmanager Ruud Toor en voor dat Nederlandse komen ze ook graag uit. “Nederlands betekent dat je over een aantal zaken het met elkaar eens bent. Daar kies je voor als klant en dat is dan duidelijk.” Bijvoorbeeld de hoogtemaat van de onderkasten. Die is standaard 78 cm.

Heel lang vers blijven

Dat gedetailleerde, waarin Nederlanders zo kunnen uitblinken, past Tulp volop toe. Dat blijkt niet alleen uit de mogelijkheden in maatvoering (eigen maten zijn geen probleem), maar ook uit de kleurkeuze. Tulp beschikt over een eigen lakstraat. Dus wie de keukenkastjes graag uitgevoerd ziet in een kleur die nog nét even wat mooier bij de plavuizen past, die krijgt exact die kleur.

Tekenend voor de kwaliteit is de afwerking van de kasten: rondom. Dat voorkomt dat er op den duur geen vocht intrekt. “Een Tulp moet heel lang vers blijven.” 

“Een Tulp moet heel lang vers blijven.”

Zelf herstellend

Ongekend is de massief houten collectie van Tulp. Het robuuste, geborstelde hout oogt zeer fraai met zijn echte noesten. Deze keukens, uitgevoerd in diverse tinten beits, maken veel enthousiaste reacties los. Hetzelfde geldt voor het innovatieve materiaal Fenix, een hoogwaardige kunststof die supermat is, zacht aanvoelt én een zelf herstellend vermogen heeft. “Van Fenix gaan we nog veel zien,” voorspelt Ruud Toor.

25 jaar garantie

Het streven naar duurzaamheid vind je terug in de garantie die Tulp verleent. Deze bedraagt 25 jaar vanaf het moment dat de monteurs de keuken kookklaar aan de eigenaar hebben overgedragen. Voor de garantie op apparatuur heeft Tulp nog een slimmigheidje. Tulp dwingt bij de fabrikant een garantie af van 8 jaar, zodra een klant meer dan 5 apparaten van hetzelfde merk heeft gekocht!

Interieurdagen

Iedere 4 weken zijn er bij Tulp keukens de interieurdagen. Zo ook op 9 en 10 juli, waarbij een styliste je voorziet van een kleur- en interieuradvies en een kok de overheerlijkste gerechten klaarmaakt. In eigen keuken natuurlijk. Kom dus zeker langs!

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Tulp keukens

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.