maak kennis met sanders

Sanders Meubelstad: Keus gemaakt, elke dag tevreden

Voordat het begrip meubelboulevard bestond, was er al een meubelstad. Inderdaad: Sanders Meubelstad. En Sanders is er natuurlijk nog steeds. Ook in Woonmall Villa ArenA met een mooie winkel op de tweede verdieping. Hier is Willem Elzinga de bedrijfsleider. Aan hem de vraag: Wat maakt dat Sanders al meer dan 50 jaar bestaat?

“één woord dat veel zegt
over Sanders: betrouwbaarheid”

“We hebben mensen altijd, ook in tijden dat je voorzichtig moet zijn met uitgaven, een goede reden gegeven om voor ons te kiezen.” En wat is die reden? Elzinga noemt één woord dat veel zegt over Sanders: betrouwbaarheid. Tekenend voor de bedrijfstrots is de stevige gids die Sanders uitbrengt; 40 pagina’s wooninspiratie. Wie de woongids gratis bestelt, hoort hem binnen een paar dagen op de mat vallen. Met zo’n heerlijk degelijke plof.

Zelf Samenstellen Collectie

Hoe compleet de gids ook is, een belangrijk deel van het aanbod staat er niet in: de Zelf Samenstellen Collectie. Deze meubels stel je samen naar je persoonlijke smaak en wensen: kleur, stoffering, materiaalkeuze en maten. Zo krijg je de meubels die helemaal passen in het plaatje dat je in je hoofd hebt. Maar heeft iedereen vooraf wel zo’n plaatje in zijn of haar hoofd?

Willem Elzinga heeft de ervaring, dat bij iedereen dat plaatje aanwezig is. Alleen is het plaatje niet altijd even helder. En het wil nog wel eens veranderen. Geen probleem, want de adviseurs van Sanders hebben er plezier in om dat plaatje -van bijvoorbeeld een bankstel– helder en definitief te maken.

 

“Eenmaal een keus gemaakt, elke dag tevreden.
Daar doen wij het voor.”

5 jaar garantie

Als na een goed adviesgesprek de wensen eenmaal vaststaan, gaan de ambachtelijke krachten aan het werk. Sanders staat garant voor een bankstel voorzien van de beste materialen én voor een gunstige prijs. Het resultaat is een uitstekend comfort-meubel voor een heel toegankelijk bedrag. De topkwaliteit maakt dat Sanders ook op dit deel van zijn collectie 5 jaar garantie verleent, in plaats van de 3 jaar die bij CBW-erkende bedrijven gebruikelijk is. “Eenmaal een keus gemaakt, elke dag tevreden. Daar doen wij het voor.”

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Sanders Meubelstad.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.