maak kennis met carousel montel

Daarom Montèl.

Zitmeubelspecialist Montèl heeft een reclamespot waarin gezegd wordt dat “de bank mooi is, maar de prijs nog mooier.” Op bezoek bij Montèl bekijken we de bank en wat blijkt; De bank is nóg mooier dan de prijs…

Dus hoe zit dat? We leggen de vraag voor aan vestigingsmanager Eric Beck. “Ja op het scherm lijkt de prijs nog mooier dan de bank. Wie hier echter in de winkel komt, de bank van dichtbij ziet en de exacte prijs hoort, concludeert vaak dat de bank toch mooier is.”

De bank mooi is, maar de prijs nog mooier.

Verrassend betaalbaar

Het betreft geen uitzondering. In de winkel blijkt de een na de andere bank mooier dan zijn prijs doet vermoeden. Hoe doet Montèl dat, willen wij weten. Het antwoord is kort: “Wij doen het zelf.” Montèl heeft de ontwikkeling van de collectie compleet in eigen hand. Het assortiment zitmeubelen wordt aangeboden in (niet minder dan) 32 winkels in heel Nederland. Door deze grootschalige aanpak blijft de kwaliteit op niveau en de verkoopprijs laag!

Keuze uit 1001

De omvang van de collectie leidt niet tot massaliteit. Eric Beck: “Zeker in je woonkamer wil je jezelf zijn dus wij geven de klant een zo groot mogelijke stem in de uitvoering van zijn stoel, bank of fauteuil.” Als klant heb je de keuze wat betreft bekleding, kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte kan je zelf aangeven. Kortom, Montèl biedt je alle ruimte voor je eigen stijl.

 

“Dus wij geven de klant een zo groot mogelijke stem
in de uitvoering van zijn stoel, bank of fauteuil”

Al 30 jaar een succes

Interessant is hoe lang Montèl de formule van mooi+betaalbaar al hanteert. Al meer dan 30 jaar. “Wij kijken graag naar de langere termijn bij de dingen die we doen.” In dat plaatje past ook het garantiebeleid van Montèl. De 3 jaar garantie die het CBW-keur geeft, vult Montèl aan met nog eens 2 jaar. Mooiere banken, lagere prijzen, langere garanties. Dat is het verhaal van Montèl.

Speciale aanbieding!

aanbieding montel

de jubileumtopper Montèl Landscape nu van 2.499,- voor 1.999,-!

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van de Montèl.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.