natuur landelijkIn de winkels van Villa ArenA vind je verschillende woonstijlen, zo zijn er voor elke smaak en elk interieur wel mooie items te koop. Ik neem je graag mee door Villa ArenA om je de verschillende stijlen te laten zien. Dit keer: natuur/landelijk.

De landelijke, natuurlijke stijl is een stoere woonstijl waarmee je de natuur in huis haalt. Kenmerkend voor de landelijke, natuurlijke stijl zijn de kleuren die je ook in de natuur kunt terug vinden. Denk hierbij aan zand, leem, grijs- en groentinten.

De materialen voor deze woonstijl zijn ook natuurlijk. Denk aan oud, doorleefd hout, oude (ongeverfde) bouwmaterialen, linnen, canvas en (grove) breisels. Qua sfeer heeft deze stijl het meest weg van het ‘boerderijgevoel’: met een grote, open leefkeuken, een mooie houten stamtafel met daaromheen verschillende stoelen en veel items met een nostalgische touch zoals een houten ladder, een melkkrukje en veldbloemen.

Thuis deze woonstijl aanbrengen?

natuur landelijk1

Ga voor een aantal grote houten meubels die niet per se van hetzelfde soort hout hoeven zijn. Zorg ervoor dat het een mix is die qua kleur goed bij elkaar past. Kies voor een leren bank, bijvoorbeeld in een cognackleur of, iets gewaagder in donkergroen.

Met een behaaglijk kleed van wol maak je het geheel warm en knus. Gebruik lekker veel planten, let erop dat je ze groepeert om het geheel rustig te houden, of gebruik wat macramé plantenhangers, om de natuur naar binnen te halen. De natuur haal je ook naar binnen door te kiezen voor accessoires of zelfs behang met een natuurlijke print. Denk hierbij aan een bladmotief, vogels, vlinders en veren. 

natuur landelijk2

 

groetjes,

Marlies

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.