maak kennis met rofrahome

Rofra Home: de winkel met duizenden ontwerpers

Het is duidelijk: bij Rofra Home zijn meerdere ontwerpers in dienst. Want de bezoeker heeft de keuze uit honderden soorten woonkamer-meubelen en dat in vele stijlen: design, modern, klassiek, landelijk… Hoeveel mensen zitten er eigenlijk achter de tekentafel?

“Als ik heel eerlijk ben, hebben we duizenden ontwerpers,” zegt Sander Fraikin. “Want we doen heel veel maatwerk dan is de klant ook ontwerper!” Inderdaad, bij Rofra Home zit je als klant al heel gauw om de tafel met de adviseur om te bespreken hoe je het precies wilt hebben. Niet alleen wat betreft de hoogte, diepte of lengte, maar ook wat betreft de materiaalkeuze.

“Zo’n 70% van onze collectie
kan binnen een dag worden thuisbezorgd”

Eigen meubelatelier

Wie bijvoorbeeld blij is met het onderstel van eettafel A, maar liever het blad heeft van eettafel B, hoeft niet te kiezen. Want een eettafel waarvan de poten én het blad geheel naar wens zijn, heeft Rofra Home ook. Misschien niet direct ter plekke, maar wel zodra hij gemaakt is in het eigen meubelatelier van Rofra Home. 

Hier zijn ervaren meubelmakers en -stoffeerders dagelijks aan de slag met het creëren van een unieke collectie kasten, banken, tafels en fauteuils. Rofra Home maakt zoveel meubels zelf, dat maatwerk totaal geen probleem is.

Made in Holland

Een meubel vinden, dat meteen past én binnen de kortste keren thuis afgeleverd kan worden? Dat is ook geen probleem. De collectie is namelijk behalve zeer gevarieerd ook nog grotendeels uit voorraad leverbaar. Sander Fraikin: “Zo’n 70% van onze collectie kan binnen een dag worden thuisbezorgd. Tja, meubelen die Made in Holland zijn, hoeven niet uit Verweggistan te komen.” 

Dat voordeel geldt ook als er onverhoopt een tegenvaller is met het materiaal. Een fout of beschadiging in een meubel is daarom snel hersteld.

“De klant heeft het laatste woord. Precies zoals het hoort.”

Finishing touch

Behalve de grotere meubelstukken biedt Rofra Home ook nog een royale collectie kleinmeubelen. Denk aan bijzettafels, sidetables, bijzetkastjes, butlertrays, tijdschriftenrekjes. Vaak zijn deze nog niet afgewerkt wat betreft de kleur. Als klant kan je kiezen uit beitsen of RAL-kleuren om het meubel helemaal in overeenstemming te brengen met je eigen interieur. “De klant heeft het laatste woord. Precies zoals het hoort.”

Aanbieding

rofrahome aanbeiding

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Rofra Home.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.