maak kennis met sanidump

Sani-Dump: de merken zijn A, de prijs is dump

Sani-Dump doet zijn uiterste best om heel erg goedkoop over te komen en dat lukt ook. Wie naar binnenstapt en even goed kijkt, ziet wat er gedumpt is: de prijzen, maar niet de kwaliteit. Sani-Dump heeft alleen A-merken.

De klanten die bij Sani-Dump komen, zijn heel bewust bezig met hun sanitair- of tegelkeuzes. Ze hebben er een sport van gemaakt om kwaliteit te krijgen voor een zo laag mogelijke prijs en de adviseurs van Sani-Dump hebben er plezier in om daarin mee te gaan. “Het is leuk hier te werken,” zegt Jeroen Bogerd, “Je hebt hier te maken met klanten die heel alert zijn.”

“Met een 3D-ontwerp kom je een heel stuk verder”

3D ontwerp helpt idee-vorming

Hoe goed op de hoogte de meeste klanten ook mogen zijn, voor een adviseur valt nog genoeg te doen. Natuurlijk niet bij iemand die even doelgericht een voordelige douchegarnituur komt scoren, maar bij de grotere aankopen krijg je al gauw dat een klant iets heel belangrijks niet weet: namelijk hoe de combinatie van tegels, sanitair en accessoires er uit zal zien en… of het allemaal wel past in de ruimte.

De adviseurs steunen de ideevorming van de klant graag met hun kennis. Jeroen Bogerd: “Daarvoor hebben we die 20 jaar ervaring. En met een 3D-ontwerp kom je ook een heel stuk verder.”

Oerdegelijke garanties

Bij het woord dump denk je onwillekeurig dat met de prijs ook de garantie naar beneden is gegaan. Maar zo werkt Sani-Dump niet. “Wij zijn zo goedkoop omdat we zo groot zijn. Voordelig A-merkproducten met bakfoutjes aanbieden… tja, dat kan alleen met één winkeltje maar als je zoals wij 27 megastores hebt… zoveel bakfouten maken fabrikanten niet eens.”

Kortom, alle producten worden nieuw besteld bij A-merkfabrikanten. De fabrieksgaranties zijn daarmee volledig actueel en staan borg voor jarenlang gebruiksplezier. Hetzelfde geldt voor de nalever-garanties.

“Wij zijn zo goedkoop omdat we zo groot zijn”

Lekker snel

De omvang van Sani-Dump heeft nog een voordeel: tijd. De grote voorraden maken dat een badmeubel, douchecabine, toiletpot of tegelserie vaak snel leverbaar is of nog mooier: direct mee te nemen is. Jeroen Bogerd: “Dat geeft mensen een lekker gevoel. Dat het voordeel ook meteen in huis kan zijn.”

Aanbieding

Kijk nu voor de toiletactie met Grohe en de tegelactie met Villeroy&Boch op de winkelpagina van Sani-Dump en doe hier direct je voordeel mee!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.