lente1Na de witte winter is het tijd voor de groene lente. Groen is een kleur die in veel woontrends terug te vinden is komend voorjaar.

Haal de natuur in huis met de trend Botanical. Planten, bloemen en vooral heel veel groen. Dat is de trend Botanical in een notendop. Of reis de wereld over in je eigen huis met de Wanderlust-trend. Een avontuurlijke stijl en de naam verwijst naar de drang om de wereld over te reizen.

Bij Villa ArenA shop je alles wat je nodig hebt om jouw huis klaar te maken voor de lente.

Botanical

lente2

Back to nature dus! Je kunt ervoor kiezen om groen in huis te halen in de vorm van een mooie grote kamerplant of ga juist voor een grote hoeveelheid planten, bijvoorbeeld een mix van cactussen of vetplantjes in terracottapotjes. Geen groene vingers? Ook zonder echt groen kun je de botanische trend volgen.

Hang bijvoorbeeld een mooie (oude) poster op met een print van bloemen of planten, ga voor een behangetje met boomstammenprint of kies voor accessoires met een planten- of bloemenprint.

Deze trend laat zich heel goed mixen met een industriële woonstijl en vintage accessoires als grote gekleurde flessen. Je bepaalt zelf hoe druk je het maakt, alles kan en alles mag als het maar groen is en een natuurlijke print heeft. Zo kun je een behang met een bladerenmotief prima combineren met een houten kastje, maar zet daar dan gerust weer een vaas met bloemen op.

Wanderlust

lente3

De trend Wanderlust laat zich het best omschrijven als warm, kleurrijk, gezellig en persoonlijk. Het is een avontuurlijke stijl en de naam verwijst naar de drang om de wereld over te reizen. Maar waarom zou je niet de wereld in huis halen? Maak gebruik van veel verschillende (felle) kleuren, eclectische prints, tapijten en kelims, planten en souvenirs van verre reizen. Als je tijdens je wereldreis alle spullen mee zou nemen naar huis die je tegenkomt en mooi vindt wordt je interieur vanzelf een bonte mix van  invloeden uit de hele wereld.

Bijvoorbeeld een mooi bewerkte kast met prachtig houtsnijwerk, een felgekleurd kleed of een houten pop. Ook in deze trend zie je weer veel groen in huis, cactussen of een grote varen bijvoorbeeld (geeft je vanzelf dat tropische gevoel). Als gewaagde toevoeging kun je bij de Wanderlust-trend gaan voor wat accessoires in felle kleuren als turquoise of roze.

groetjes,

Marlies

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.