herfst1Of je nu nog even wilt nazomeren of juist al veel zin hebt in de herfst. De twee trends voor dit najaar kunnen zowel zomers als wat warmer worden uitgevoerd.

Voor een zomerse look hou je de basis lekker licht en wit, voor een warmere en intiemere sfeer ga je voor donker.

Dit keer twee trends: ‘Groen’ en ‘Natural’, die zowel los van elkaar, maar vooral ook samen heel goed kunnen werken in je interieur.

Groen

herfst2

De groene trend is absoluut een blijvertje in interieurland. Haal groen in huis met planten, bijvoorbeeld cactussen, vetplantjes of een mooie grote varen. Verdeel de plantjes niet los door je huis, maar maak een statement door ze te groeperen. Kies voor allerlei verschillende potjes of juist voor allemaal dezelfde potjes. Zo lang het maar veel planten zijn zit je goed. Je kunt de kleur groen ook terug laten komen in andere accessoires; een groen krukje als detail of misschien wel een groene bank als echte blikvanger.

Ook zien we veel prints met groen: een dekbedovertrek met
palmbladeren en een behangetje met bladmotief. Door middel van kussens kun je het groen ook in huis halen: kies bijvoorbeeld voor een effen groen kussen in combinatie met een kussen met bladprint.

Natural

herfst3

Het gebruik van natuurlijke materialen zullen we dit najaar veel zien. Hout, bamboe, leer en katoen, noem het maar op. De natuurlijke materialen in neutrale tinten vormen een lichte basis voor je interieur. Toch kun je deze trend ook heel warm en gezellig maken. Verf bijvoorbeeld eens een muurtje zwart of heel donkergrijs, dit geeft direct een intiem effect.

Ook een lekker gebreide of gehaakte plaid van katoen kan zorgen voor warmte bij deze trend. Heerlijk om onder weg te kruipen op je cognackleurige leren bank. Het contrast tussen de natuurlijke materialen van deze trend is erg mooi: het zachte, maar stoere leer gecombineerd met een bijzettafel van robuust hout of een houten krukje met een leren zitting. Juist de combinatie van twee verschillende materialen maakt het spannend.

Voeg daarnaast nog een vleugje groen toe en je bent klaar voor het najaar!

groetjes,

Marlies

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.