maak kennis met wiah

Woninginrichting-aanhuis.nl: kwaliteit is de basis

Een stoffeerder die ook een indrukwekkend assortiment deuren aanbiedt? Een parketwinkel die ook een team van schilders heeft? Naast een prachtig assortiment raamdecoratie, ook kasten… in welke categorie moet je Woninginrichting-aanhuis.nl plaatsen? In de categorie KWALITEIT, zo blijkt.

We spreken met Robert Veerman, bedrijfsleider Woninginrichting-aanhuis.nl in Villa Arena. Aan hem de vraag hoe eigenzinnig zijn zaak is: zoveel producten en ambachten onder één dak! Veerman: “Dat zeg je goed, onder één dak. Wij kunnen de complete inrichting onder één dak verzorgen. En daarmee de klant volledig ontzorgen.” Kortom, wat bij een eerste kennismaking eigenzinnig lijkt, ervaren de klanten van Woninginrichting-aanhuis.nl als zinnig.

“Wij kunnen de complete inrichting
onder één dak verzorgen”

Persoonlijk aanspreekpunt

Het maakt nogal uit of er bij de (her)inrichting van een woning of bedrijfsruimte één aanspreekpunt is of vijf verschillende verantwoordelijken. Alleen al voor het coördineren van de uiteenlopende werkzaamheden is het handig om iemand te hebben die het geheel overziet. Woninginrichting-aanhuis.nl kiest voor één vast aanspreekpunt. Vaak is dat degene die de klant ook in de showroom adviseerde over de inrichting.

Vakkundig

In de showroom van Woninginrichting-aanhuis.nl heerst een huiselijke sfeer. Zo lopen de adviseurs niet in nette pakken rond, maar gewoon in alledaagse kledij. De adviseurs nemen alle tijd in het vakkundig doorlopen van alle producten om zo tot een totaalorder te komen die aansluit bij de wensen van de klant. Ze zijn pas tevreden als de klant voor jaren plezier heeft van de gekozen producten.

“De order is pas echt afgerond,
als de klant jarenlang tevreden is”

Vast team

Om die reden werkt het bedrijf uitsluitend met een vast team van specialisten: parketleggers, stoffeerders, schilders, inbouwers, monteurs… iedereen moet zich bewezen hebben in zijn vak. Bij Woninginrichting-aanhuis.nl maakt men alleen gebruik van A-merken.

Service aan huis

Woninginrichting-aanhuis.nl mag gevestigd zijn in Villa ArenA, de vakmensen zijn actief in heel Nederland. Veerman: “Onze jongens komen overal.” Wie een probleem heeft vanwege slijtage, een fout of een ongelukje, moet niet aarzelen om de serviceafdeling te bellen. Grote kans dat men op de heen- of terugweg binnen kan stappen om het probleem te bekijken en –als het even kan– direct op te lossen. “Ook dat is -aanhuis.”

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Woninginrichting-aanhuis.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.