maak kennis met houwelingjpg

Houweling Interieur. Een eigen kijk op wonen.

In gesprek met Michel Houweling van Houweling Interieur

Op zoek naar eens wat anders op interieurgebied? Maak dan kennis met Houweling Interieur. Laat je aangenaam verrassen door een totaalbeleving van zitmeubelen tot kasten, van verlichting tot accessoires, van karpetten tot tafels. Houweling biedt bovendien persoonlijk maatwerk en interieuradviezen die uitgaan van jouw wensen en dromen. En dat alles voor een prettige prijs.

Eigenzinnige kwaliteit

Michel Houweling: “Wij staan sinds jaar en dag voor kwaliteit, specifiek voor mensen die mooi en goed weten te waarderen. Houweling is een eigenzinnige en zelfstandige onderneming die niet is aangesloten bij een inkoop- of franchiseformule. Wij willen naar eigen inzicht kunnen opereren in het belang van onze klanten. We zoeken in de hele wereld naar unieke, leuke, verrassende en mooie meubelen. Daarom is onze winkel altijd spannend en vernieuwend.”

“Het is zo simpel: gewoon oprechte aandacht voor
de klant hebben, daar draait het om!”

Eerlijk advies, geen gladde praatjes

“Onze verkoopadviseurs horen echt bij het bedrijf. De jarenlange ervaring in combinatie met een eerlijk advies geeft de klant echt het gevoel dat er wordt meegedacht. Geen gladde verkopers maar gewoon tijd en oprechte aandacht voor de klant. Ja, je kunt wel stellen dat de klant bij ons echt centraal staat en dat is geen loze kreet.”, aldus Houweling.

“Gevoel voor wonen en persoonlijke aandacht laten
zich moeilijk vertalen op een website.”

Garantie en service tot in de puntjes

Houweling: “Kennis en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten van Houweling Interieur. Deze waarden zijn voor consumenten vaak moeilijk te onderscheiden op internet. Dat geldt ook voor termen als garantie en service. Iedereen roept het, maar in de praktijk valt het vaak vies tegen. Omdat wij zowel een eigen bezorg- als servicedienst hebben kunnen wij snel en adequaat de service verlenen die klanten tegenwoordig verwachten. Daarbij streven we ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, in alles wat we doen.”

Nieuw Spaans merk met jong temperament en boomstamtafels

Michel Houweling vertelt trots: “Houweling Interieur staat voor combineren van stijlen. Van klassiek en landelijk tot modern. Net nieuw bij ons is het Spaanse meubelmerk FAMA dat staat voor jong en kleurrijk. Echt van nu en heel goed te combineren met vele stijlen. De trend van nu is natuurlijk en duurzaam. Wij spelen daar op in met de in het oog springende complete Boomstamtafel-collectie. Unieke tafels uit één stuk hardhout en in vele uitvoeringen uit te zoeken. Een echte eye-catcher en altijd uniek! De reacties van mensen op deze collectie zijn werkelijk geweldig.”

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Houweling Interieur.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.