maak kennis met swiss sense

Swiss Sense : Advies op maat

In gesprek met Erik Buuts, slaapadviseur bij Swiss Sense

“Villa ArenA biedt de bezoeker een grote winkelvariatie waar men door goed advies de juiste keuze kan maken voor de woonproducten waarnaar ze op zoek zijn. De grote variatie qua producten maakt Villa ArenA voor iedereen interessant, zowel jong als oud. Dit geldt uiteraard ook voor de Swiss Sense flagship store in Villa ArenA waar sfeer en inspiratie samenkomen met ruim 1.400 m² boxspring beleving en slaapkamerinspiratie.”

Advies op maat

“Ik adviseer de consument dan ook altijd de winkel te bezoeken, zodoende kunnen de slaapadviseurs van Swiss Sense hen echt een advies op maat geven. Elk persoon is anders en daarom is persoonlijk advies dan ook zeer belangrijk. Swiss Sense streeft er naar om de consument persoonlijk advies te geven om een uiterst gezonde lighouding te garanderen. Vanwege het ruime assortiment en de aanwezigheid van onze slaapadviseurs is het dan ook mogelijk iedereen het juiste slaapsysteem aan te bieden wat bij hem of haar past.”

NieuwsbriefVillaArena H405

Als beste getest

“Vanwege de uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding krijg je echt waar voor je geld. Hierdoor kunnen we op al onze boxsprings een garantie bieden op veer- en framebreuk van 25 jaar. Een voorbeeld van een boxspring met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding is boxspring Home 405, die in de meest recente test als beste is getest door de Consumentenbond.”

Alles onder één dak

“Swiss Sense brengt continu de nieuwe trends en behoeftes in beeld en vertaalt dit naar de verschillende collectiegroepen. De beleving en sfeer komen ook zeer duidelijk terug door de gehele flagship store. Bezoekers kunnen zodoende in een sfeervolle omgeving op zoek gaan naar hun gedroomde boxspring en op zondagen zelfs genieten van culinaire hoogstandjes. Door ons grote assortiment bieden we alles onder één dak aan, zodat iedereen kan slagen.”

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van Swiss Sense

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.