maak kennis met 320

Vers & sfeer bij 3&20

De klant aan het woord.

Daar liep ik dan: volop woon-inspiratie in mijn hoofd en een rode poef in mijn armen. De maag zei dat het geniettijd was. Het was nog moeilijk kiezen met zoveel aanbod. Zwaar bepoeft stond ik voor Grand Café 3&20. Naar binnen gaan met dat grote ding? “Voor inkopen die mensen bij zich hebben, vinden wij altijd een goed plekje.” zei het meisje, dat naar de deur was gekomen. “En voor de mensen natuurlijk ook!” Gelukkig paste de poef door de deur.

Smaak van vacanze

Zo zat ik dan te genieten aan mijn tafel. De boel was duidelijk gerestyled, hier in 3&20. Ik had een broodje huisgemaakte tonijnsalade met oregano, zongedroogde tomaat, rode ui en peterselie. Vriendlief zat achter een bord warm dampende Pasta Carbonara. Tussen ons in stonden twee glazen, gevuld met een verse jus d’orange en de vitaminebom, bestaande uit appel, peer en spinazie. Mijn broodje smaakte naar vakantie in Italië. Ik wilde weten, of dat ook zo was bij de pasta van E. Proberen... ja hoor! Nog een hapje proberen... ja hoor! En nog eens –want je wilt het zeker weten– maar toen zei E.: “Basta!” Toen maar weer vrolijk doorgegaan met broodje tonijnsalade. Yummie.

Bravissimo!

Al dit lekkers vroeg om een afsluiting in stijl. Volgens E. moet je dan een espresso drinken. Maar de juiste stijl is mijn stijl. Voor mij werd het dus een macchiatto. Daarvan wilde E. ondanks zijn stijlbewustheid toch wel proeven. En daarna nog eens. Meteen “basta” gezegd. Toen we hadden afgerekend – alles bij elkaar slechts €22,10! - liep het meisje netjes mee naar de uitgang. Daar liet ze nog eens zien, dat ze weet wat service is. Ze pakte de poef en drukte deze met een lief gezicht in de armen van E. Bravissimo!

Neem ook eens een kijkje op de winkelpagina van 3&20

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.