maak kennis met megapakketl

Groot en nieuw: Mega Parket Store

In gesprek met Said Makhout van Mega Parket Store

In Villa ArenA is Mega Parket Store een vrij nieuwe naam, maar in andere delen van het land is Mega Parket Store al heel lang een zaak van vertrouwen. Zo weten mensen in de omgeving van Roosendaal al 25 jaar waar zij moeten zijn als het gaat om kwaliteit onder de voeten.

Sinds maart is Groot-Amsterdam aan de beurt om erachter te komen waarom de Mega Parket Store zo sterk gegroeid is. “Als je consequent bent met eerlijk advies, deskundigheid en zeer serieuze service, dan kun je ver komen,” zegt manager Said Makhout. Mega Parket Stores onderscheidt zich met aansprekende all-in deals, zij leveren en regelen het leggen van de vloer. Met deze aanpak ben je als klant in één keer van al je vloerzorgen af.

Tot in de puntjes verzorgd

“Zet jezelf op de plaats van de klant,” zegt Said Makhout. “Wat wil je dan het liefst? Een vloer die er piekfijn bijligt op het moment dat de verhuiswagen gaat uitladen of de meubels weer teruggezet worden. Zonder vertragingen en zonder gedoe achteraf.” Daarom willen de uitvoerders van Mega Parket Store niks overlaten aan het toeval. Ze zitten er bovenop: bij de bezorging, bij het contact met de aannemers en in de communicatie met de parketleggers. En als klant word je goed op de hoogte gehouden.

“Wij zijn meer van jouw stijl, dan van online.”

Geïnteresseerde doorvragers

De showrooms van Mega Parket Store zijn de grootste van Nederland. Dit in tegenstelling tot de website, die niet zo breed en diep gaat. Volgens Said Makhout is dat een bewuste keuze. “Wij zijn meer van jouw stijl dan van online.” Mega Parket Store vindt dat je een vloer moet zien liggen en niet ervaren vanaf een computerscherm; zelf voelen waar je op gaat lopen en kijken hoe het licht erop valt. Het juiste plaatje van de vloer die je echt wilt, staat niet op internet. Dat ontstaat in je hoofd en een vakkundige verkoper die goed doorvraagt zorgt ervoor dat het plaatje steeds helderder wordt.

“Misschien is een vloer leggen geen kunst.
Maar we maken er wel een kunstwerk van!”

Ruimhartig garantiebeleid

Mega Parket Store heeft een garantiebeleid dat verder gaat dan dat van de parketfabrikanten. Hun garantie mag jarenlang geldig zijn, maar praktisch houdt deze al na 1 jaar op. Waarom? Neem het voorbeeld van een eiken vloer. Als daarmee iets mis is, dan zie je dat meestal binnen 365 dagen. Gebeurt er daarna iets vervelends, dan komt dat meestal door toedoen van de klant: die heeft iets gedaan wat echt buiten de garantie valt. Eigen schuld dan maar? Niet bij Mega Parket Stores. Said Makhout: “Mensen beschadigen maar zelden hun parket expres.” Daarom komt Mega Parket Stores parketpechvogels tegemoet met service die zorgt voor veel opluchting bij de getroffen klant. Deze ruimhartigheid wordt zeer gewaardeerd!

Laminaat 2016!

Er is weer een kwaliteitsslag gemaakt in laminaat! De nieuwste modellen voor 2016 zijn al in huis bij Mega Parket Store. Heb je niet het budget voor een eiken vloer op alle etages? Said Makhout komt met een interessant advies: “Je moet heel goed kijken bij dit laminaat om het verschil te zien met een echte eiken vloer. Ik zou daarom niet heel goed, maar gewoon goed kijken en voor 14,95 per vierkante meter laminaat neerleggen. Bijvoorbeeld in je slaapkamer.”

1-2-3: mooie vloer!

Voor het onderhoud van eiken vloeren heeft Mega Parket Store een eigen systeem waarmee “een kind de was kan doen”. Belangrijk is de unieke spray, die een einde maakt aan duur of ingewikkeld onderhoud. “Iedereen met een eiken vloer wil die spray in zijn gootsteenkast hebben staan. Geen heisa meer, maar wel een stralende vloer.

Voucher gratis ondervloer

Voucher MegaParketStoreDownload deze voucher. Print hem uit of zet hem op je mobiel. Deze geeft recht op een gratis ondervloer (excl. legkosten) bij aankoop van een vloer in september of oktober 2015. Elke bezoeker van Mega Parket Store krijgt een gratis uitrijkaart voor de parkeergarage. En als klap op de vuurpijl legt Mega Parket Store in september en oktober ALLE eiken vloeren gratis!

Neem ook eens een kijkje op de Mega Pakket Store winkelpagina.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.