maak kennis met bruynzeel

Bruynzeel Keukens: keukencomfort en -kwaliteit sinds 1938

In gesprek met Remco Licht van Bruynzeel Keukens

Naar welke keuken moet je beslist kijken, voordat je een nieuwe aanschaft? Remco Licht aarzelt geen moment met zijn antwoord: “Je moet beslist kijken naar de keuken die je al hebt.”
Op deze wat verrassende uitspraak laat Remco, bedrijfsleider bij Bruynzeel Keukens Villa ArenA een logische toelichting volgen. “Wie kijkt naar wat hem of haar niet bevalt in de huidige keuken, kan daarmee iets doen in zijn wensenpakket voor een nieuwe.”

Oriëntatie verrijken

Maar is dat nou makkelijk, kijken naar wat je anders wil? Je moet dan ook ergens wel weten, dat dingen anders kunnen. “Precies!,” zegt Remco. Hij raadt daarom aan alles te gebruiken, waarmee Bruynzeel Keukens je oriëntatieproces verrijkt: online informatie voor het snelle opzoeken, het Bruynzeel Keukenboek als inspiratiegids en de winkel met daarin ‘de keukenspecialisten’.

“In 1 op de 4 huishoudens staat een Bruynzeel keuken.”

Gemak staat voorop

Dat luisteren naar de keukengebruiker zit heel diep in het DNA van Bruynzeel Keukens. Toen deze oer-Hollandse keukenbouwer in 1938 de eerste keuken uitbracht, was deze onmiddellijk een succes. Waarom? Omdat de ontwerper, Piet Zwart, heel goed gekeken had naar hoe mensen, in die dagen vrijwel alleen vrouwen, al werkend bewegen in hun keuken. Zwart stelde zich op het standpunt dat de keuken het de gebruiker zo makkelijk mogelijk moet maken. Dat streven naar de ideale oplossing was toen zeer modern en is altijd actueel gebleven.

“Iedereen dient in zijn of haar keuken alles te kunnen doen
zonder enige noodelooze inspanning...”

77 jaar kwaliteit

Bruynzeel Keukens wil duidelijk bijdragen aan de manier waarop elke gebruiker zijn eigen keuken beleeft. Daarbij moet een aantal zaken heel veranderlijk zijn, want elke combinatie van huis en bewoners is uniek. Maar één ding is onveranderlijk. Uit de eigen fabriek in Bergen op Zoom komt alleen maar kwaliteit. Op dat vlak wil Bruynzeel Keukens al 77 jaar niks inleveren. Remco: “In 1 op de 4 Nederlandse huishoudens staat een Bruynzeel keuken. Dat enorme vertrouwen schept verplichtingen.”

Neem ook eens een kijkje op de Bruynzeel Keukens winkelpagina.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.