maak kennis met feelings

Tatááá! Welkom bij Feelings Wonen

In gesprek met Joyce Groot van Feelings Wonen

Stap binnen bij Feelings Wonen en een vrolijke eigenwijsheid danst je tegemoet. Kleurrijke ideeën, gewaagde combinaties en geslaagde vondsten. Je bent aan de ene kant verrast, maar aan de andere kant is het ook heel logisch hoe Feelings het aanpakt. Wonen is gevoel dus als het gevoelsmatig klopt, dan woon je ook goed. Feelings wil mensen helpen om een interieur samen te stellen waarvan je energie krijgt. “Elke dag een warm welkom thuis,” zegt interieuradviseur Joyce Groot.

Wie niet waagt...

Zitmeubelen, tafels en stoelen, kasten, kleinmeubelen, lampen en accessoires... de collectie van Feelings Wonen staat er verrassend, ja vrolijk uitdagend bij. Zou Feelings misschien de leukste winkel zijn binnen Villa Arena? Joyce: “Zoiets krijgen we wel vaak teruggespeeld. Het doet ons goed om dat te horen, maar je moet het natuurlijk niet zelf gaan beweren.” De sfeer bij Feelings is ongedwongen en actief. Wie niet waagt, wie niet wint! Er wordt geëxperimenteerd met kleuren, stijlen en materialen. Regelmatig verandert de winkel van thematiek en inhoud. En toch blijft Feelings typisch Feelings.

“Wij kijken zelf ook als consument.”

- Joyce Groot

Zeker wat zeker moet zijn

De winkel nodigt je uit om de kansen te zien in je interieur. En het team denkt graag samen na over stappen, waarvoor wat lef nodig is. Maar als het gaat om echte risico’s, dan is Feelings net zo degelijk als een winkel met een behoudend assortiment: aangesloten bij het CBW; op meubelaankopen rust een garantie van 3 jaar en geen dag minder. Joyce kijkt nauwkeurig naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Die moet in balans zijn: “Zelf zijn we natuurlijk ook gewoon consument en dus kijken we als een consument.”

“Verrassende combinaties van ijzer en hout.”

Trend: licht en luchtig

Veel mensen willen geen zware banken en dressoirs meer. Lichte meubels zijn op het ogenblik erg in trek. Opvallend zijn de mooie combinaties met ijzer en hout. En het losstaande meubel verovert zijn plekje terug in de woonkamers. Denk aan kasten met karakteristiek lijnwerk, waarbij het gebruik van gerecycled hout elke kast iets eigens geeft. “Zo’n turquoise kleur doet het geweldig met dit hout.” De retro-trend blijkt uitstekend om te kunnen met het thema licht en luchtig. We zien hoogpotige, donkere meubels die van deze tijd zijn maar tegelijkertijd een onmiskenbare knipoog maken naar vroeger.

Beloning met accessoires

Met de eigenzinnige accessoires in het assortiment inspireert Feelings Wonen je om met je huis meer te vertellen over jezelf. “Wij zijn helemaal voor accessoires en decoratieve elementen in je huis.” Daarom heb je als klant bij Feelings ook een keuze, bij een besteding van € 1000,- of meer. Zo kun je kiezen voor 5% korting op het gehele aankoopbedrag of voor 10% korting, waarbij je je kortingsbedrag besteedt aan accessoires. Deze actie is alleen geldig in de SALE-periode van 6 juli t/m 16 augustus 2015.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin gekregen om zelf een bezoekje aan Feelings te brengen?
Print deze voucher uit, neem ‘m mee en ontvang € 25,- korting bij een aankoop boven de €250,-!

feelings voucher

Ook dat maakt shoppen bij Feelings leuker!

Neem ook eens een kijkje op de Feelings winkelpagina

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.