maak kennis met ballini

Ballini: Fast Service, Fresh Food

In gesprek met Gastheer Tawros Aslanjan

Doe je ogen en oren dicht. Loop langs de counter van Ballini en je weet waar je precies staat. Want je neus vertelt: hier worden koffiebonen gemalen, hier liggen broodjes te bruinen, wordt peterselie gesneden, knijpt iemand een citroen uit... Gastheer Tawros Aslanjan: “Wij hebben de Italiaanse manier van denken: stel alles uit tot het laatst, als het daardoor lekkerder wordt!”

Parels van olijfolie

En lekker is het bij Ballini. Het brood verleidt met goudbruine geuren, op het groen van de salade liggen parels van olijfolie en de pijnboompitten hebben wangetjes van karamel... Ze mogen dan vinden dat Ballini fastfood is, hier ga je toch echt even voor zitten. En van die koffie wil je er nog een bestellen: Illysssimo!

Uit een potje?

De broodjes komen bij Ballini uit de afbakoven, de jus d’ orange uit een sinaasappel en niet uit een pak, de rucola wordt elke dag geleverd. Komt er nog wel iets uit een potje hier? Tawros Aslanjan: “Gelukkig wel, kappertjes direct van de plant zijn niet zo lekker. Met olijven heb je hetzelfde verhaal.” Niet tegen potjes, maar voor vers. Dat typeert Ballini.

“De jus d’ orange uit een sinaasappel en niet uit een pak”

- Tawros Aslanjan

Tutti smoothie

Bij Ballini doen heel wat vruchten dagelijks de vitaminedans: in de smoothieblender. Met vruchten kan je eindeloos variëren en bij Ballini – Caffè e Pannini  gebeurt dat ook. “We proberen wat uit, kijken naar de foodtrends om ons heen en willen zo blijven verwennen. Fast service, fresh food!”

Neem ook eens een kijkje op de Ballini winkelpagina

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.