maak kennis met daxl

100% Trots op Italiaans vakmanschap en design.

In gesprek met Slavica Jankovic van Chateau d’Ax

Het interieurbedrijf Chateau d’Ax werd in 1948 opgericht in Italië. Vanuit het dorp Lentate sul Seveso in de provincie Lombardije runnen de broers Antonello en Walter Colombo elf meubelfabrieken. Hun passie en gevoel voor detail staan borg voor kwaliteit en meer dan 65 jaar Italiaans vakmanschap. Het creëren van een smaakvol interieur met de designmeubelen van Chateau d’Ax is niet voor niets al jaren een groot succes in 84 landen.

“Je koopt dus altijd een uitstekende bank voor een
eerlijke prijs, nee voor de beste prijs!”

 - Slavica Jankovic

Altijd de beste bank voor de beste prijs

In Nederland vertalen de ondernemer Willem Hoefakker en architect Jochen Cornelissen de Italiaanse collecties naar de wensen en behoeften van de Nederlandse consument. Een kwestie van smaak en begrijpen wat klanten willen. De hagelnieuwe vestiging in Villa ArenA draagt dit credo vol overtuiging uit. Slavica Jankovic, vestigingsmanager in  Amsterdam, legt uit: “Het concept is helder. We bieden de beste bank voor de beste prijs. We leveren rechtstreeks vanuit onze Italiaanse fabriek zonder tussenhandelaren. Je koopt dus altijd een uitstekende bank voor een eerlijke prijs, nee voor de beste prijs!”

De juiste bank voor elk moment

Slavica: “De keuze van de juiste bank is absoluut afhankelijk van de samenstelling van het gezin. Ben je net gaan samenwonen of huppelen er al drie kleine kinderen rond in de woonkamer? Nodigt zoon of dochter regelmatig vrienden uit om gezellig op de bank te chillen? Heb je regelmatig dinergasten over de vloer en wil je op de bank nagenieten van koffie met wat lekkers? Kies je voor een grote hoekbank met veel comfortabele zitplaatsen? Een gezellige driezitsbank of een heerlijke relaxbank? Klassiek of modern? Tijdloos, stoer, elegant, lekker zacht en met een diepe zit?

“Onze unieke ontwerpen staan borg voor jarenlang zitplezier”

- Slavica Jankovic

Onze unieke ontwerpen staan borg voor jarenlang zitplezier tegen aantrekkelijke prijzen. We bieden meer dan 1.500 combinaties in diverse kleuren en materialen. Bijpassende eethoeken, salontafels en fauteuils maken je interieur compleet. De designmeubelen van Chateau d’Ax zijn af te stemmen op iedere smaak en gezinssamenstelling.”

Zola

Altijd een vrijblijvend interieuradvies bij mensen thuis

Slavica: “Er zijn mensen die in het dagelijks leven precies weten wat ze willen, maar die het toch verdraaid lastig vinden om hun woonwensen te vertalen naar hun interieur. Daarom geven we altijd een vrijblijvend interieuradvies. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Het blijft natuurlijk een persoonlijk verhaal. Men zegt weleens dat je interieur een weerspiegeling is van je karakter. Ben je ingetogen of juist uitbundig? Houd je van felle kleuren of kies je liever voor warme natuurtinten? De basis van een goed interieur is een kwestie van de juiste combinaties. Een mix van klassiek, modern, stoer, industrieel en/of strak.

Voor het geven van een echt persoonlijk interieuradvies komen we graag bij de mensen thuis. We starten met een blanco vel. Vervolgens schetsen we verschillende opstellingen. Zo ontstaat een persoonlijk moodboard. De keuze maken we toegankelijk en overzichtelijk. Naadloos passend bij de persoonlijkheid van de klant.”

Monza

Neem ook eens een kijkje op de Chateau d’Ax winkelpagina

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.