maak kennis met berg en berg

“Wij willen graag dat onze klanten hoge eisen stellen!”

In gesprek met John Bakker van Berg&Berg

Berg&Berg is een gevestigde naam in Nederland en uitstekend op zijn plaats in Villa Arena. En steeds meer consumenten, op zoek naar raamdecoratie of vloerbedekking, weten Berg&Berg te vinden. “Onze klanten stellen hoge eisen. Terecht, want het gaat vaak om hele bedragen en de keuze die wij samen met de klant maken, moet een goede invulling zijn in het interieur. En onze producten moeten ook langere tijd mee kunnen. De gemiddelde cyclus is ruim 10 jaar voordat het interieur weer aan een make-over toe is.”

Een team van binnenhuisadviseurs neemt de tijd om zich zo volledig mogelijk in te leven, om zo de wensen van de klant te vertalen naar een totaalconcept. Waarbij de optimale harmonie tussen materiaal- en kleurkeuze het belangrijkst is. “Vaak is men al via onze website aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn en wordt vooraf al de diversiteit van onze producten ontdekt. De website is een prima medium om de klanten doelbewuster onze winkel te laten bezoeken. Het is een logische eerste stap naar een winkelbezoek.”

De webshop van Berg&Berg helpt diegene die zelfstandig producten wil bestellen, zoals laminaat, rolgordijnen en jaloezieën. Ook wel de “hardware” genoemd. “Voor de Software, zoals gordijnstoffen en tapijt komt men toch liever naar de winkel. Voor een persoonlijk contact, maar veel belangrijker nog is het contact met de materialen. Even de stoffen in werkelijkheid voelen. Je alvast proberen te verplaatsen hoe het straks thuis voelt. Dat gaat zover, dat we hier wel eens iemand op zijn kousenvoeten op het tapijt hebben laten staan!”

“We leiden de klant zo soepel mogelijk door het grote aanbod”

-  John Bakker

Wanneer de keuzes zijn gemaakt meet Berg&Berg bij klanten thuis de juiste maten in. Dit wordt gecombineerd met een advies ter plaatse. Op dat moment wordt  en  tegelijkertijd gecheckt of kleurkeuze de  juiste is gebleken. Er wordt echt alles aan gedaan een klant een blijvend goed gevoel te geven.

“Wij streven ernaar de klant een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de vele mogelijkheden en leiden de klant zo soepel mogelijk door het grote aanbod van overgordijnstoffen en “in betweens”. Zoals gezegd, we nemen daar de tijd voor en daar onderscheiden wij ons in. Want dit soort beslissingen moet een klant niet overhaast maken.”

aanbod bb

 Naast de merken van marktleiders Luxaflex, Sunway, voor de raamdecoraties en Desso, Parade, Bonaparte, voor de vloeren heeft Berg&Berg ook een homebrand onder de naam NLABEL. Dit label biedt zeer kwalitatieve producten tegen een zeer scherpe prijs. Via www.bergenberg.nl is wekelijks te volgen welke aanbiedingen er op dat moment actueel zijn. Zeer interessant wanneer je een aantal raamproducten of een aantal meters vloerbedekking nodig hebt.

 “Gegarandeerd dat het ons lukt
samen met u uw interieur te verfraaien.”

-  John Bakker

“Wij zijn niet zo gevoelig voor grillige trends, omdat onze producten een blijvende aard hebben. Maar waar wij wel heel serieus aandacht aan besteden, is PVC vloerbedekking. Dit type vinyl is uitermate geschikt voor vloerverwarming en door z’n enorme scala aan levensechte prints is het vrijwel in ieder interieur toe te passen.”

In de winkel kunt u kennismaken met toonaangevende merken op dit gebied: Design Flooring, Therdex en uiteraard ook NLABEL.

“Wij nodigen iedereen uit zelf het verschil te ondervinden in de winkel. Het verschil in de stoffen, materialen en kleuren. Maar ook zeker de kennis en gedrevenheid van onze mensen. Gegarandeerd dat het ons lukt samen met u uw interieur te verfraaien.”

Neem eens een kijkje op de Berg&Berg winkelpagina.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.