maak kennis met brugman

Brugman Keukens & Badkamers: voor alles slagen onder één dak. Dat is het unieke.

Hoe vaak koop je een keuken of badkamer? En wat geef je dan uit? 2 Redenen om je bij zo'n grote aankoop goed te laten adviseren. Om uiteindelijk met een goed gevoel de juiste keuzes te maken. Bij Brugman Keukens & Badkamers in Villa Arena staat een enthousiast team klaar! Een mix van jonge en zeer ervaren adviseurs die voor elke ruimte of vraag een oplossing bieden.

“Wij doen er alles aan om onze bezoekers op 1.800 m2 te verrassen met de laatste trends op het gebied van keukens, badkamers en tegelvloeren”, zegt Ralph Zwirs. “Erin rondlopen, het zien, het voelen, materialen combineren: het gaat om de beleving. En daarbij de doorvertaling van hoe zoiets er dan uiteindelijk thuis bij de klant uit zou zien.”

Advies op maat

Een gedegen en persoonlijk advies voor het verwezenlijken van iedere keuken- en of badkamerwens. Dat is waar Brugman bekend om staat. In de showroom helpen de adviseurs klanten echt met het maken van een ontwerp en advies bij het combineren van verschillende materialen en kleuren. “De combinatie van keukens, sanitair en tegelvloeren is uniek. De klant slaagt onder 1 dak, waarbij Brugman zorgt voor een strakke planning en natuurlijk een scherpe aanbieding voor de combinatie. Brugman staat voor volledige ontzorging. Wij verzorgen echt alles: wij ontwerpen, staan onze klanten bij in materiaalkeuzes, doen maatcontrole, regelen een tijdige levering en natuurlijk monteren we zowel keukens als badkamers. Op verzoek doet Brugman ook de voorbereidende werkzaamheden: het demonteren van de bestaande badkamer en of keuken, maar ook het verleggen van bestaande leidingen. Hiermee is het inhuren van nóg een aannemer niet meer nodig.”

“Er gewoon voor zorgen dat van A tot Z alles is geregeld.”

-  Ralph Zwirs

Profiteren van 44 jaar ervaring

De prijs hiervoor wordt al direct in de showroom berekend, zodat er geen ellenlang offertetraject ontstaat. Alles is van tevoren vastgelegd en de klant staat dus nooit voor verrassingen achteraf. “Dit niveau mag een klant ook wel van ons verwachten. Brugman heeft immers nu al weer 44 jaar een brede ervaring in keukens en badkamers. En natuurlijk profiteren klanten van deze ervaring. Dat begint bij het goede advies, maar werkt ook door in de orderafhandeling, aflevering, montage en eventuele service. Brugman is een grote organisatie met kundig personeel waarin de klant centraal staat. Met als resultaat functionele adviezen, waarbij blijkt dat mooi ook gewoon betaalbaar kan zijn.”Hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs
Voor de keukens levert Brugman uitsluitend beproefde materialen met een hoge kwaliteit van Duitse fabrikanten. Datzelfde geldt voor de apparatuur en werkbladen. En alle grote A-merken voor sanitair zijn in de showroom te vinden. Natuurlijk altijd tegen een concurrerende prijs.“Iedereen wil terecht zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is terug te vinden in alle materialen in onze showroom. Maar ook in de professionele benadering van de klant. Het 100% tevreden maken van de klant staat voor Brugman centraal.”

 “De laatste trends en de mooiste musthaves.”

Trends en favorieten

Bij de badkamers wordt het douchegedeelte steeds belangrijker en ruimer. Al dan niet afgesloten door een mooie glazen wand. Het integreren van een zitje of nisjes in de badkamer is ook erg populair. En ook echte wellness in de badkamer brengt de Sunshower. Hierbij kan je zelfs tijdens het douchen genieten van infraroodwarmte om spier- of gewrichtspijn te verlichten. En het UV-licht geeft dagelijks tijdens het douchen een stukje “zonlicht”. Niet alleen goed voor een gezond kleurtje, maar ook om het gemis van vitamine D in de winter aan te vullen.” In de keukens zijn greeploze, strakke keukens in lichte kleuren nog steeds erg populair, liefst voorzien van een dun stenen werkblad. Maar ook gezellige, nostalgische keukens vallen in de smaak. Een plek om te kunnen “aanschuiven” in de keuken wordt ook veel ingepland, bijvoorbeeld als barretje of aan de achterzijde van een kook (schier)eiland. De kraan die ook direct kokend water levert is nu wel definitief ingeburgerd.

“Ook wij zelf zijn nog steeds blij te maken met de plaatsing van weer een nieuwe keuken of badkamer! De showroom blijft veranderen, volgt de laatste trends. Op dit moment zijn er net twee nieuwe greeploze keukens geplaatst in, twee varianten van de hoogglans Reyes. Die staan er strak bij en daar zijn wij supertrots op. We merken ook dat de klanten er enthousiast op reageren. Verder is recent de badkamer Elise toegevoegd als totaaldeal. Een badkamer met meubel, douche, apart bad helemaal compleet met tegels en installatie.

brugman2

Superdeal bij Brugman!

Buiten de altijd scherpe prijzen en acties die Brugman regelmatig heeft, staan op dit moment 14 schitterende showroomkeukens te koop. Het gaat meestal om de compleetst denkbare keukens in verschillende afmetingen, stijlen en uitvoeringen. Maar stuk voor stuk nog even zo makkelijk aan te passen. Groot voordeel; ze zijn per direct beschikbaar, dus geen levertijden en dit uiteraard tegen een superscherpe prijs. Bij Brugman is altijd een goede aanbieding voorhanden. Loop binnen en we vertellen er graag meer over!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.