haco

"Kwaliteit en kennis, met de hoogste servicegraad."

In gesprek met Derek Lancée van Haco Wonen&Slapen

Haco Wonen&Slapen is inmiddels een gevestigde naam in Villa ArenA. Bezoekers treffen er een eigentijds meubelconcept met producten die veelal uit voorraad leverbaar zijn. En doordat er met 25 winkels wordt ingekocht, kunnen de meubelen zeer scherp aangeboden worden in Nederland en Spanje. Maar de lage prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit. De collectie wordt door een vakkundig verkoopteam samengesteld. Een sterk aanbod: levering uit voorraad tegen een constante zeer scherpe prijs. 

“Onze gehele collectie staat natuurlijk ook online in de webshop.
Maar alleen in de winkel kunnen we een professioneel aankoopadvies geven!”  

“De klant krijgt ter plekke een vertrouwd gevoel bij de meubelen door zelf te testen en te ervaren. En qua slaapcomfort natuurlijk even proef te liggen. En als dat té goed bevalt, maken we ze na een tijdje gewoon wakker…”

Grootste woonmall van Europa

“Wij zijn er trots op een winkel te hebben in Villa ArenA, de grootste overdekte woonmall van Europa in onze mooie hoofdstad. Waar door de grootte voor ieder wat wils te vinden is. Dat is de kracht naar het winkelend publiek. Wij maken daar dankbaar gebruik van. Ons voordeel is wel dat we de enige winkel in Villa ArenA zijn die met een voorraadconcept kan werken.”

“Tegenwoordig is het nóg belangrijker het verschil te maken. We hebben goede service dan ook hoog in het vaandel staan. Maar dit doen we zonder opdringerig te zijn, met advies voor iedereen die dat wil. En tijdens zo’n adviesgesprek proberen we natuurlijk altijd blijk te geven van onze kennis van zaken, de kwaliteit, garantie etc. Dit ondervinden de klanten met het deskundige advies in de winkel, in het gebruik van de meubelen. En de transparantie naar de klant toe waar wij mee werken. Ook zijn wij aangesloten bij het CBW, dus dat is nog een extra garantie. Daarnaast bieden wij een bezorg- en montagedienst aan huis. Allemaal uitgevoerd door vakbekwame monteurs.”

“Haco Wonen&Slapen heeft een tijdloze collectie.
Een degelijke basis is nodig in elk huis.”  

“En deze collectie kan makkelijk aangekleed worden met de vele trendy accessoires in de  kleuren van dit moment. Wij helpen klanten graag een eigen woonomgeving te creëren waar ze zich thuis voelen. Onze boxspring-collectie is zeer uitgebreid en van dusdanige prijs-kwaliteit verhouding dat wij in Nederland een van de beste zijn. Door de productie in Nederland, kunnen we ook hier weer uit voorraad leveren. Maar er is veel meer mogelijk uiteraard.

Extra bijzonder binnen de collectie is wel de Boxspring Stavanger. Hierop krijgen we enorm goede reacties. Echt de moeite waard om eens zelf uit te komen proberen in de winkel. Zorg wel voor een goede wekker, want slaapgarantie heb je zeker bij ons!”

Boxspring Stavanger is onze nieuwe voordelige aanwinst!

Boxspring Stavenger Haco grijs 3

De onderboxen zijn stevige boxen voorzien van een dikke schuimverende laag welke een stevige basis vormen voor de boxspring. De matrassen zijn mee gestoffeerd in de kleur van de ombouw. De matrassen zijn opgebouwd uit 360 pocketveren per m2 en zijn verdeeld in 5 comfortzones. De pocketveermatrassen zijn afgedekt met koudschuim. Tevens is deze boxspring voorzien van een hoogwaardige HR Foamtopper die zorgt voor een heerlijk en toch ondersteunend comfort. De pootjes zijn zwart uitgevoerd.
Voor 699,-

Deze boxspring is snel leverbaar in de uitvoeringen:
- 180x200cm zilvergrijs
- 160x200cm zilvergrijs

Klik hier voor de winkelpagina van HACO

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.