maak kennis met goossens

Goossens wonen & slapen: exclusief voor iedereen

Dat klinkt een beetje wonderlijk: exclusief voor iedereen. Maar bij Goossens wonen & slapen is het al jaren de realiteit. Dit gerenommeerde merk laat zijn meubels grotendeels zelf ontwerpen. De productie vindt plaats in eigen beheer. Dus als je vraagt om een aangepaste uitvoering van –bijvoorbeeld– een bankstel, dan krijg je geen moeilijke gezichten. Je krijgt jouw exclusieve versie van dat meubel. En ja, ook bij zo’n geconfigureerd meubel houdt Goossens scherp in de gaten dat de constructie in orde is en dat de juiste materialen worden gebruikt.

Puur, Modern, Landelijk en Luxe

Een persoonlijke versie van een slaap- of zitmeubel is natuurlijk altijd gebaseerd op een “origineel”. En van originelen heeft Goossens veel. Heel erg veel, om precies te zijn. Gelukkig zijn de winkels overzichtelijk ingedeeld in vier stijlen: Puur, Modern, Landelijk en Luxe. Goossens presenteert de meubels in volledig ingerichte woon- en slaapkameropstellingen. Stijn de Jong: “Wij willen onze klanten een zo reëel mogelijk beeld geven van hoe een meubel kan staan. Het beste idee krijg je in real life!”

“Meubels hebben wij in 4 stijlen:
jouw stijl, jouw stijl, jouw stijl én jouw stijl.”

Betaalbaarheid

De combinatie van een merkeigen collectie en productie in eigen beheer biedt naast flexibiliteit nog een groot voordeel: er wordt flink bespaard op de kosten. Vooral directe inkoop en de constante controle op de kwaliteit geven een kostenvoordeel. Iets waarvan je als klant meeprofiteert. Want tegenover de kwaliteit die je krijgt, staat een prijs die aangenaam verrast. “Bij ons vinden mensen altijd een meubel dat helemaal bij hen past. Bij hun smaak én bij hun budget.”

Paasaanbiedingen

spotlight goossen3
Hoekbank Rover in getoonde opstelling, in stof normaal vanaf €1.749,- nu vanaf €1.299,- (actie geldig tm 6 april)
 
spotlight goossen2
Bank Levi, 2-zits in stof met metalen onderstel nu vanaf 549,-

Ontzorgd zijn én blijven

Comfortabel zitten, lekker liggen, het begint met ontzorgd zijn over de aankoop. Op vele manieren houden de adviseurs van Goossens die tevredenheidsfactor goed in de gaten. Bijvoorbeeld door een gezin met jonge kinderen af te raden om te kiezen voor een bekleding die vraagt om volwassen gedrag. Verder moet het gevoel van ontzorgd te zijn jaren aanhouden. Goossens geeft daarom garanties af tot wel 25 jaar! Dat is meer dan in de branche gebruikelijk is. “Ben je overtuigd van je product, dan moet je die overtuiging delen!”

“De komst van een nieuw meubel
is een feest en zo moet het ook voelen.”

Service voor en na

De maatwerk-benadering van Goossens kom je niet alleen tegen als het gaat om kleuren, stoffen of afmetingen. “De komst van een nieuw meubel is een feest en zo moet het ook voelen,” zegt Stijn. “We servicen elke klant naar diens behoeften.” Goossens bezorgt de meubels niet tot in de hal, maar daar waar ze in huis komen te staan. Monteren (indien nodig) hoort er ook bij. Verpakkingsmaterialen worden afgevoerd. Net als het oude meubel, als dat overbodig is geworden.

Oei! Moeilijke vraag

Wie een adviseur van Goossens een beetje gek wil krijgen, moet vragen naar zijn favoriete meubel. Stijn: “O, vraag dat nou niet. Dat is zo moeilijk hier... OK, als het dan moet: de eetkamerstoel Sturdy en eetkamertafel Bole. Robuust materiaal, unieke kruispoot, hand ingewassen leder. Duidelijk twee toppers in onze collectie.” Beide meubels zijn ontworpen in Goossens’ eigen studio en een daverend succes. Veel meubelaanbieders hebben gepoogd deze meubels te kopiëren. Dat zegt genoeg over de klasse van Goossens.

Actie

woonwisselweken

Een totaal andere woonstijl of gewoon een béétje anders? Tijdens de Woonstijl Wissel Weken bij Goossens kan het allemaal. Want welke combinatie je ook zoekt: Goossens heeft het! Iets nieuws erin betekent ook vaak iets ouds eruit, maar waar laat je dat? Gewoon bij Goossens. Profiteer nu van inruilvoordeel tot 500,-! En wat je inruilt, gaat meteen weer naar een goed doel. Typisch Goossens...

Neem eens een kijkje op de Goosens winkelpagina.

Krijgt u de Villa ArenA nieuwsbrief nog niet? Geef u dan snel op onderaan deze pagina!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.