lederland-head1

“It’s all about leather”

In gesprek met Angelique Uittenbogaard van Lederland

Voor leren zitmeubelen van uitzonderlijke klasse ga je naar Lederland in Villa ArenA. Daar staan hoge kwaliteit, optimaal zitcomfort en persoonlijke service hoog in het vaandel. Bovendien weet je dat je altijd goed zit met 8 jaar leergarantie. Want bij Lederland kennen ze als geen ander het verschil tussen leer en leer.

Angelique Uittenbogaard van Lederland licht toe: “uitsluitend het allerbeste - 100% echt – anilineleer wordt gebruikt voor onze exclusieve collectie. Leer dat op een eerlijke manier wordt verwerkt zodat de natuurlijke kenmerken zichtbaar zijn en de best voelbare ‘touch’ verkregen wordt. Daarmee onderscheidt Lederland zich nadrukkelijk van aanbieders die niet ‘bovenhuidse’ leerkwaliteiten aanbieden met minder uitstraling en beleving.”

“Wij staan achter onze kwaliteit en dat ervaren klanten,
dag in dag uit, jaar in jaar uit...”
                                                                            Angelique Uittenbogaard, Lederland

Angelique: “Wij leggen de nadruk op superieure leerafwerking en bieden toch een concurrerende prijs ten opzichte van het midden en hoog segment. Al onze banken worden geleverd met een hoogwaardige vulling van koudschuim en minimaal voorzien van stalen veringen. Daarom bieden we 5 jaar garantie op het product en maar liefst 8 jaar op het leer. Wij staan achter onze kwaliteit en dat ervaren klanten, dag in dag uit, jaar in jaar uit...

Onze zitmeubelen zijn ontworpen om je beter te laten voelen. Door je persoonlijkheid erin te leggen gaan zij een eigen leven leiden. Ze moeten als het ware een deel van jezelf worden. Net als een spijkerbroek die, naarmate hij meer is gedragen, steeds dierbaarder wordt."

lederland-aanbieding

Ervaar het in de praktijk

“De meeste mensen oriënteren zich eerst op internet en komen dan toch naar onze winkel. Want een meubelstuk waar je jaren plezier van wilt hebben moet je gewoon eerst ‘live’ ervaren”, aldus Angelique en zij vervolgt: “hoe mooi een leren bankstel er op een website ook uit kan zien, je moet het toch in de praktijk ervaren. Dus kom lekker voelen, ruiken, zitten en relaxen bij Lederland, wij nemen alle tijd voor je!”

 

“De liefhebber van pure kwaliteit is bij Lederland
aan het juiste adres.”

                                                                                Angelique Uittenbogaard, Lederland

Leer weer terug van weggeweest

Angelique: “vandaag de dag zien we leer weer overal terugkomen in het straatbeeld, zoals in kleding, tassen, riemen en schoenen, maar ook zeker weer in het interieur. Zeer geliefd is momenteel de puur-natuur leerafwerking zonder al te veel beschermlagen, die vooral de natuurlijke kenmerken zichtbaar maakt. Dit zogenaamde anilineleer voelt fluweelzacht aan en is bovendien het allermooiste en –beste leer dat er te verkrijgen is. De liefhebber van pure kwaliteit is daarom bij Lederland aan het juiste adres.”

Advies dat verder gaat

Angelique Uittenbogaard: “dagelijks vragen mensen in onze winkel om interieur- en kleuradviezen. Onze specialisten nemen graag alle tijd voor klanten. We hechten daar veel waarde aan. Hier wat voorbeelden van vragen die wij zoal beantwoorden:

  • Hoe plaats ik mijn meubels zodat mijn kleine woonkamer groter lijkt?
  • Hoe creëer ik sfeer in mijn interieur?
  • Passen de meubelen binnen een bepaalde ruimte?
  • Welke accessoires passen bij de stijl van mijn meubels?
  • Welke kleuren combineren goed?

Is dit voor u herkenbaar? Heeft u een nieuw huis, of heeft uw huidige woonkamer een flinke oppepper nodig en weet u niet waar u moet beginnen? Kom dan naar Lederland. Onze  interieuradviseur kijkt met een frisse blik naar de beschikbare ruimte, gebruikt de juiste afmetingen en durft ‘out of the box’ verrassend advies te geven!”

De trends in leer

Angelique: “Lederland beweegt altijd met de tijd mee en houdt de trends goed in de gaten. Sommige trends zijn slechts ‘hypes’ en waaien vlug over. Andere trends zijn meer blijvend en dan speelt Lederland erop in. Zoals op de volgende trends.”

Vintage
“We zien veel designers innoveren met materialen en vormgeving. Oude waarden die modern worden vertaald. Zichtbaar ambacht met natuurlijke leerkwaliteiten. Er is een scala aan mogelijkheden op gebied van: ander stikwerk, contrasterende kleuren in garen en ‘open naden’. De kleur cognac is helemaal terug en is een goed voorbeeld van oude waarden is een nieuw jasje.”

Landelijke en robuuste stijl
“De landelijke en robuuste stijl blijft gewoon actueel. Extra benadrukt door de licht opgeschuurde leerkwaliteiten die een fluweelzachte ‘touch’ geven.”

Meer kleur
“Net als in de mode zien we veel kleuren terugkomen. Dé kleur voor 2015 is koperoranje. Perfect te combineren met de prachtige vintage cognactinten. Verder zit blauw komende tijd helemaal op één lijn met grijs, afgewisseld met een vleugje hemelsblauw. Prachtige kleuren, waar je het interieur een enorme boost mee geeft. Wees niet voorzichtig; kies voor een stijlvolle basiskleur en durf te combineren met mooie kleuraccenten. Dat kan met een fauteuil, mooie sierkussens of een tapijt. Doorbreek de ban van een kleurloos interieur en beken KLEUR!”

Over Lederland

Angelique Uittenbogaard: “Lederland Amsterdam Villa ArenA behoort tot één van de 4 vestigingen van ons familiebedrijf dat 27 Jaar geleden is opgericht. We werken met veel liefde voor het ambacht en het schitterende materiaal leer. Als familiebedrijf zijn we nauw betrokken bij het volledige proces, van inkoop tot en met de advisering van de klant. We vinden het fantastisch om te doen. Wij worden blij als een klant gelukkig is met ons advies en de aangekochte meubels.”

Klik hier voor de winkelpagina van Lederland

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.