vandenheuvel

Van den Heuvel verlichting: het toppunt in verlichting

vdheuvelWie binnenloopt, ziet meteen dat Van den Heuvel verlichting met afstand Amsterdams meest bijzondere verlichtingswinkel is. Letterlijk met afstand, want klanten van de vestiging in Villa ArenA komen niet alleen uit de regio. De uitstraling van deze winkel reikt tot in Den Helder, Leeuwarden, Arnhem.

Kijk, een webshop zal je altijd aanraden om een lamp te kopen. En wij doen dat niet, als we denken dat die lamp teleur gaat stellen.”

Of je nou veel of weinig kilometers aflegt, altijd word je beloond met een uitgebreide keus in stijlen, verlichtingstechnieken en budgetbreedtes. “Een heel groot assortiment maakt kiezen misschien moeilijker. Maar het maken van de juiste keuze wordt makkelijker,” zegt verlichtingsspecialist Harold Nicolaes. Tenminste als er een doorgewinterde verlichtingsadviseur erbij is. Daarvan lopen er drie rond bij Van den Heuvel. Deze formule van groot assortiment + groot vakmanschap blijkt al jaren goed te werken.

Speciale demonstratieruimten

Harold Nicolaes vindt het belangrijk dat klanten een goed zicht hebben op wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld LED-verlichting. Die techniek zit nog altijd in het hoekje van “koud licht”, terwijl het kleurspectrum van LED tegenwoordig onbeperkt is. In de speciale demonstratieruimten laat Van den Heuvel verlichting zien, wat LED allemaal kan betekenen voor de sfeer in je huis. “Wat deze dimmer hier nu doet, dat kan je alleen maar beleven in een winkel.”

“Trends? Hue van Philips zal nog meer verkocht worden in 2015.”

Sfeer bepalen via smartphone

Domotica, techniek voor meer comfort in je huis, komt steeds meer onder handbereik. “Ik denk dat Hue van Philips nog meer verkocht zal worden in 2015. Je hebt je smartphone in je hand en je beheerst het licht in huis.” Aan of uit, dat is vooral interessant voor het weghouden van inbrekers. Maar welke kleur licht je in welke ruimte wilt en wanneer, ook dat regel je vanuit de app. “Ons vak is er weer mooier op geworden.”

Harolds keuze

Is het tussen zoveel armaturen en zoveel klantmeningen nog mogelijk een eigen favoriete lamp te hebben? Harold Nicolaes hoeft niet lang na te denken. De actuele generatie LED hanglampen spreekt hem aan. Strak ontwerp, karaktervol materiaal, luchtigheid, energiezuinigheid en dimbaarheid, alles komt samen. Een harmonieus huwelijk van functionaliteit en sfeer.

Harolds keuze nu met korting. Kom naar Van den Heuvel verlichting!

Website: http://www.vandenheuvelverlichting.nl
Winkelpagina Villa ArenA

plafonniere-padova

I-LUMEN Plafonniere Padova Nikkel (5x20W)
Advies prijs : 169,00
Aktieprijs incl. btw : 149,00

tafellamp-padova

I-LUMEN Tafellamp Padova Nikkel (3x20W)
Advies prijs : 159,00
Aktieprijs incl. btw : 139,00

vloerlamp-padova

I-LUMEN Vloerlamp Padova Nikkel (5x20W)
Advies prijs : 219,00
Aktieprijs incl. btw : 199,00

hanglamp-padova

I-LUMEN Hanglamp Padova Nikkel (8x10W)
Advies prijs : 299,00
Aktieprijs incl. btw : 269,00

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.