xooon

Nieuw in Villa ArenA: 1 winkel, 3 concepten

xooon-inzetSinds kort geopend in Villa ArenA, het ademt meubels en het is eigenlijk meer dan één winkel. Het biedt de bezoeker het kijk- en shoppingplezier van drie hyper-actuele woonmerken: XOOON, Henders & Hazel en IN.House. Ab Lenstra en Oscar Verveer  vertellen over het unieke concept van hun nieuwe winkel.

“Wij vinden dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit en
geven de ruimte om het allemáál te ervaren.”
XOOON, room for living

De positieve én-én filosofie is ook terug te vinden in de collectie van de winkel. Behalve het betaalbare design van XOOON, is er voor bezoekers ook een uitgebreide sfeervolle collectie van Henders & Hazel. De collectie van IN.House –sterk in maatwerk en zitcomfort- maakt het geheel compleet.

“Bij ons is gastvrijheid geen loos begrip.
Wij helpen iedereen graag verder met concreet inzicht en advies.”

Ervaar het verschil

logoAlle producten van XOOON worden in eigen huis ontworpen. Een jong en creatief ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt ideeën naar eigentijds, betaalbaar design. Zo weet je zeker dat je een bijzonder en uniek meubel in huis haalt.

XOOON verwerkt alleen hoogwaardige, duurzame materialen aan zowel de binnen- als buitenzijde van haar producten. Oscar Verveer: “Onze stoffen en leersoorten zijn geselecteerd voor gebruik in heel uiteenlopende woonsituaties en zijn zonder uitzondering getest op slijtvastheid. Onze meubels zijn eindeloos met elkaar te combineren.”

“Elk XOOON product wordt geleverd met een meubelpaspoort. Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur aanzienlijk. In het paspoort wordt de samenstelling van het meubel toegelicht en staan nuttige adviezen over het onderhoud. Als extra service biedt XOOON een eigen lijn onderhoudsmiddelen, met altijd een passend product.”

Geel is dé kleur van dit moment.”

Ab Lenstra: “Er is maar één plek waar je de veelheid van XOOON echt kan ervaren. En dat is in onze winkel. Neem nou dit unieke retro-fauteuiltje Zack. Zo stoer en eigenwijs. Die moet je gewoon in het echt zien, dan krijg je meteen een goed idee van alle kleuren en materialen waaruit je kan kiezen. Of check de loungebank Vantaa, een topmodel in zijn soort. Past in ieder interieur door zijn vele mogelijkheden. En kies dan voor geel, wat ons betreft dé kleur van dit moment.”

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.