trendsMailplusHet gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met minimalistisch of strak design kan gerust dé woontrend van de komende winter genoemd worden. Met meubelstukken en accessoires van hout, linnen, touw, katoen en wol haalt men letterlijk de natuur in huis. De kleuren bestaan vooral uit vergrijsde tonen gecombineerd met zachte pasteltinten in blauw, (mint)groen en curry (okergeel) voor een warm accent.

Meubels en accessoires die hun natuurlijke afkomst tonen, werken op ons gevoel en stemming. De “toonzetting” van een glazen blad is anders dan die van een houten tafelblad. Een kruk van hoogglans kunststof straalt iets anders uit dan een groot kussen met een wollen overtrek. Ook al is de oerkracht van de natuur gevangen in een meubel of woonaccessoire, het is en blijft een kracht die je beïnvloedt. De uitdaging is om daarmee te spelen en heerlijk te experimenteren in je eigen huis.

Wat geeft jou die aangename natuurbeleving? Nerven en een vlamtekening die spannend contrasteren met kunststofelementen in je interieur? Of ga je voor hout dat juist de harmonie zoekt? Je wilt weten hoe die 100% natuurlijke stoffering werkt in een industrieel getint interieur? Of hoe notenhout overkomt met staal? Vragen genoeg! Voor het beste antwoord, ga je naar een omgeving waar je alle soorten woonelementen live bij elkaar ziet. Natuurlijk Villa ArenA.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.