Het is Woontober bij Villa ArenA

In oktober is het woonmaand bij Villa ArenA. Een maand vol woonverrassingen. De winkels van Villa ArenA presenteren hun nieuwste collecties en op de inspiratiepleinen vind je de leukste meubels en accessoires in de trends van dit najaar.

Kom langs!

Maar let op: in oktober maken we jouw bezoek aan Villa ArenA extra leuk. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, plan een gratis interieuradvies in (en ontvang ook nog eens een leuke goodiebag), profiteer van leuke acties, doe mee met een gratis workshop en loop de shoproute van Interior Junkie’s Elisah Jacobs.

Gratis parkeren voor elke betalende klant*

Er is meer! Doe jij in oktober in het weekend een aankoop* bij één van de woonwinkels, dan ontvang je 2 uur gratis parkeren!

Let op: om gebruik te kunnen maken van de parkeeractie heb je een uitrijkaart nodig. Kies bij het binnengaan van de parkeergarage bij de inrijconsole voor een uitrijkaart i.p.v. betalen met pinpas.

Volg een gratis workshop

In oktober kun je interieurworkshops volgen. Deelname is helemaal gratis en natuurlijk mag je jouw creatie mee naar huis nemen. Schijf je snel in, want vol =vol.

Gratis kinderopvang

Elk weekend en tijdens de herfstvakantie (op donderdag en vrijdag) is er gratis gecertificeerde kinderopvang bij Villa Plezier.

Kortom: geen beter moment om Villa ArenA te bezoeken dan tijdens Woontober. Kom snel langs in de meest inspirerende woonmall van Nederland, shop jouw herfstproof interieur en geniet van een gezellig dagje woonwinkelen!

Bekijk hier het volledige Woontober programma

 
* bij minimale besteding van 25 euro in de horeca of 100 euro in de woonwinkels van Villa ArenA. Alleen geldig bij aankopen in een weekend in oktober 2022 (zaterdag 10.00-17.30 en zondag 11.00-17.00 uur). Op=op. Eénmaal gratis parkeren + cadeautje per huishouden.