Het is Woontober bij Villa ArenA

In oktober is het woonmaand bij Villa ArenA. Een maand vol woonverrassingen. De winkels van Villa ArenA presenteren hun nieuwste collecties en op de inspiratiepleinen vind je de leukste meubels en accessoires in de trends van dit najaar.

Kom langs!

Maar let op: in oktober maken we jouw bezoek aan Villa ArenA extra leuk. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, plan een gratis interieuradvies in (en ontvang ook nog eens een leuke goodiebag), profiteer van leuke acties, doe mee met een workshop en ontvang stylingtips tijdens één van de live presentaties.

Cadeautje + gratis parkeren voor elke betalende klant*

Er is meer! Dit jaar bestaat Villa ArenA maar liefst 20 jaar. En wie jarig is trakteert! Doe jij in oktober in het weekend een aankoop* bij één van de woonwinkels, dan ontvang je een leuk cadeautje én 2 uur gratis parkeren!

Let op: om gebruik te kunnen maken van de parkeeractie heb je een uitrijkaart nodig. Kies bij het binnengaan van de parkeergarage bij de inrijconsole voor een uitrijkaart i.p.v. betalen met pinpas.

Gratis kinderopvang

Elk weekend en tijdens de herfstvakantie (18 t/m 22 oktober) is er elke dag gratis gecertificeerde kinderopvang en in de weekeinden extra kids entertainment bij Villa Plezier.

Kortom: geen beter moment om Villa ArenA te bezoeken dan tijdens Woontober. Kom snel langs in de meest inspirerende woonmall van Nederland, shop jouw herfstproof interieur en geniet van een gezellig dagje woonwinkelen!

Bekijk hier het volledige Woontober programma.

* bij minimale besteding van 25 euro in de horeca of 100 euro in de woonwinkels van Villa ArenA. Alleen geldig bij aankopen in een weekend in oktober 2021 (zaterdag 10.00-17.30 en zondag 11.00-17.00 uur). Op=op. Eénmaal gratis parkeren + cadeautje per huishouden.
Najaar in Villa ArenA