Dwaal door ons doolhof en win een IXXI

Een muur-design winnen uit de collectie van IXXI of je eigen foto op een IXXI? Dat kan als je je doolhof foto post op facebook of instagram vanuit het nieuwe Alice in Wonderland-doolhof in Woonmall Villa ArenA. Het doolhof is de hele maand juni open.

alice1

@villa_arena #aliceinvillaarena

Het woonwonder Villa ArenA krijgt een extra dimensie. In onze woonmall is een groot groen doolhof ingericht. Ga op avontuur, vind de twee fotosettings uit Alice in Wonderland en maak een foto van jou in de omgeving van Alice through the Looking Glass.

ixxi2

Zo maak je kans

Deel jouw foto(s) op Facebook en tag Woonmall Villa ArenA of op Instagram en tag @villa_arena en gebruik #aliceinvillaarena en maak kans op een muurdesign van IXXI. Wij geven er 10 van 1 x 1 meter weg. 

Iedereen die een foto post (vermelding: @Woonmall Villa ArenA op FB of @villa_arena #aliceinvillaarena op Insta) maakt kans! De prijzen worden verloot onder alle inzendingen!

100 x 100 voor jou

IXXI wanddecoraties kun je zo groot maken als je wilt. Elk paneeltje meet 20x20 cm; daarmee kan je het formaat kiezen dat het best bij jouw interieur past. De IXXI die jij kunt winnen, meet 100 x 100 cm.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.