Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA

Als het gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer dan wil je het állerbeste advies. En dan graag van een professional, die weet waar ze het over heeft. Woonmall Villa ArenA snapt dat! Daarom geeft Dorien, onze professionele interieurontwerpster, élke zaterdag gratis interieuradvies in Woonmall Villa ArenA.

Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij Dorien aan het juiste adres. Onze creatieve woonstyliste biedt je een uur lang persoonlijk advies over een interieurontwerp, je woonstyling, bepaalde kleuren of zelfs een lichtadvies! Je ontvangt dit advies gelijk mee op een leuke gratis usb-stick zodat je het thuis nog eens kunt overdenken.

*Maximaal 1 interieurgesprek van een uur per persoon.

Om jouw en onze gezondheid te waarborgen, houden we ons ook tijdens het interieuradvies aan de richtlijnen van het RIVM. Zo houden we rekening met minimaal 1,5 meter afstand aan tafel en wordt na ieder gesprek de tafel gereinigd. We schudden geen handen, maar ontvangen je met een glimlach. Heb je verkoudheidklachten, dan verzoeken we je thuis te blijven en de afspraak te verplaatsen. Welke zichtbare en onzichtbare maatregelen we nog meer treffen in Villa ArenA lees je hier.

Aanmelden

tijdelijk niet beschikbaar vanwege gepland onderhoud.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.