Ho! Ho! Ho! Kom je ook tijdens de sfeervolste periode van het jaar naar de gezelligste kerst woonmall van Nederland? In december staat alles in het teken van de feestdagen en er is veel te zien en te beleven. 


stijlsmaak xmas

Grootste Glutenvrije Food Kerstmarkt van Nederland op 17 & 18 december

Na de succesvolle ‘Stijl & Smaak Glutenvrije Markt’ die we afgelopen september voor het eerst in samenwerking met Glutenvrijemarkt.com organiseerden, kregen we van veel enthousiaste bezoekers de vraag om een herhaling van dit gezellige glutenvrije evenement. Dat laten we ons geen twee keer zeggen en kondigen met veel plezier de Stijl & Smaak Glutenvrije Food Kerstmarkt aan!

Speciaal voor de feestdagen breiden we de markt extra uit met nieuwe activiteiten. Midden in het sfeervolle atrium van Villa ArenA ervaar je in het weekend van 17 & 18 december hoe lekker glutenvrij eten en Kerstmis samengaan. Ruim 40 marktkramen zorgen er met het grootste assortiment verse en glutenvrije producten voor dat je de hele dag heerlijk kunt proeven, vertoeven en shoppen.

Daarnaast kun je deelnemen aan een van de smakelijke wijnproeverijen en wordt jouw digitale kerstkaart gratis gemaakt bij de Postcard Experience. Kom langs en geniet samen met familie en vrienden van de fijne kerstsfeer bij Villa ArenA.

button facebook
button glutenvrijemarkt
Woonmall Villa ArenA biedt samen met Glutenvrijemarkt.com het grootste assortiment van de beste glutenvrije producten aan op een inspirerende food & lifestyle kerstmarkt. Hieronder een greep uit het ruime aanbod:
Consenza
Dr Schär
Doves Farm
Yam
Amisa
Bonvita
Peak’s
Mixwell
Proceli
Bezgluten
Peijnenbrug
Bakery on Main
Céréal
Sublimix
Way Better
le Pain des fleurs
Nairns
Marjan’s Bakery
Sammills
Foodless
Orgran
Beltane
Provena
en vele andere!


Kerstmarkten.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.